LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Drukke week

3 reacties

Drukke week achter de rug. 't Was maar goed dat we niet meer moesten werkenwink. Kapper, tandartsbezoek , borstonderzoek- pletterij wordt dat weleens genoemd. Maar ik ben er blij mee en hoop natuurlijk dat de uitslag goed zal zijn. Verder een bezoek aan de oogarts. Daar was ik vorige week in verband met een scheurtje in het netvlies dat gelaserd moest worden. De controle was nog niet helemaal goed, maar het gaat wel lukken . En gistermiddag afcheid van onze huisarts, er was een receptie voor haar georganiseerd die heel druk bezocht was. En gezellig. Meteen kennis kunnen maken met de nieuwe arts. Een man, want Tholen heeft meer vrouwelijke dan mannelijke artsen. Mooie naam heeft hij, dokter Hottentot.  Ottevanger, mijn meisjesnaam is niet zo leuk, maar Hottentot lijkt me lastig. Enfin, ik heb hem gezegd, leuk met u kennis te maken, maar ik hoop u hierna niet veel te ontmoeten.
Gelukkig kan niemand in de toekomst kijken. We hebben gezellig bijgekletst tijdens de receptie met  diverse personen die we lang niet hebben gezien. Zelfs niet in de wachtkamer bij de dokter.
De kerstkaarten lopen binnen, of moet ik vallen zeggen ?, dus ik zal vandaag zal ik eens aan de slag gaan met schrijven.
Morgen nog een afspraak met kleindochter Emma en haar moeder. We gaan naar het theater. 
Ik breng nog verslag uit aan jullie. Prettige dag verder vanuit Tholen.

3 reacties

Inderdaad Jopie, een superdrukke week voor jou!

En gezellig zeg, het theaterbezoek. Ik ben benieuwd hoe het was.

 

Tuinfluiter

16 December 2017 om 18:32

Leuke naam, Hottentot. Ik ken deze naam alleen van een Afrikaans volk wat in tenten woonde. Ooit hebben ze daar een hottentottententententoonstelling over gehouden in één of ander museum.

han44

16 December 2017 om 22:05

Tja, ook de pensionado's hebben 't maar druk. Je kunt je afvragen hoe we dat vroeger toch allemaal deden met nog een gewone baan erbij! TOOS

Toos van Holstein

19 December 2017 om 18:26

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.