LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Zoons

2 reacties

Zoon met pet is vandaag jarig. 42 jaar al. Dit is wel een oude foto samen met mijn knappe zoons en dat doe ik expres. Dan wordt een mens niet zo geconfronteerd met zijn eigen leeftijd. Voor de mannen kan ik niet spreken natuurlijk. Die moeten zelf maar beslissen hoe jong/oud ze zich voelen. Maar een ding is zeker. De tijd gaat hard.
Toen de jarige geboren werd, 8 december 1975 dus, was het aan het winteren. Maar ik kon die ochtend toch nog op de fiets naar de huisarts voor controle. Die zei later, ik zag dat je al een beetje aan de bevalling begionnen was, maar ik heb niks gezegd. Slim van die man, ik moest 's avonds zelfs mijn visite wegsturen... Want zoonlief was er heel erg snel. Diezelfde week werd het echt winter, ijzel, zelfs de kraamhulp kon niet naar Tholen komen vanuit Sint Maartensdijk. Maar we hebben het toch gered hoor. Hij heeft er niks onder geleden, dat is te zien op deze foto, ik trouwens ook niet.

De jarige is weer een echte Tholenaar, na enkele jaren over de brug te hebben geleefd, heeft hij veel waardering voor zijn geboortegrond . Het hele gezin trouwens. 
Dus zullen we maar gewoon zo doorgaan ? Ons, je ouders,  bevalt het prima!

2 reacties

De term "over de brug leven" kende ik niet. Maar ik begrijp 'm wèl !!!

han44

08 December 2017 om 19:31

Overal bruggen de dammen Jopie. Dicht bij dat vinden wij ook heel fijn.

wijari

08 December 2017 om 23:28

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.