LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Schrijfsels

2 reacties

En wie wat bewaart heeft wat...
Daar heb je Jopie weer met haar spreuken en gezegden. Maar het gezegde 'wie schrijft , die blijft' kwam in me op, toen ik tot de ontdekking kwam dat ik een dezer dagen al zo'n 12 jaar actief ben op het weblog van ZeelandNet. In het begin was het er bijna net zo druk als nu op Facebook. Als je wat geschreven had, duurde het maar even of er stonden 10 namen bven je. Heel gezellig. Gelukkig zitten er nu nog steeds mensen die ik 'ken', maar minder dan 'vroeger'. De meesten zijn vreemd gegaan, naar FB. Net als ik. Maar ik probeer nog steeds twee heren te dienen.
Ik schrijf nu eenmaal graag.
En zo zag vandaag deze foto , heel toepasselijk. Ik kon dus niet laten de foto erbij te zetten. Want, wie wat bewaart, etc.etc.
Maar je zou ook zomaar kunnen zeggen, wie wat bewaart, krijgt veel te veel ! De laatste paar dagen ben ik mijn kasten door aan het struinen. Natuurlijk, er is een heleboel weggedaan bij onze verhuizing naar het appartement, maar albums en plakboeken, die nam ik mee zonder verder door te kijken. En daar ben ik nu mee bezig.
Felicitaties bij de geboorte van onze zonen, verjaardagen van de kinderen, trouw-en jubileumboeken. De tijd vliegt..

ik zal eerst eens nadenken wat er vanavond op tafel moet komen. Morgen komt er weer een dag.


2 reacties

De combinaties "actief zijn op Facebook" en "blogs schrijven op Zeelandnet" kunnen heel goed samengaan. Ik doe het al vele jaren...

han44

04 December 2017 om 17:43

Ik ben 't helemaal eens met Han. Beide kan. Dus ga gewoon lekker door met schrijven op Zeelandnet, al wordt het bloggroepje daar langzaam aan wel kleiner. TOOS

Toos van Holstein

05 December 2017 om 12:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.