LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Zonnetje

1 reactie

Alle jaren dat we op de camping staan concluderen we dat het zonnetje hier toch meer voor de dag komt dan thuis. Want neem zo'n weekend als dit, er stonden bij het weerbericht veel wolken en regendruppels. Terwijl nu de lucht helderblauw is, wel wat wind, maar de zon heeft volop kracht. Heerlijk weer dus. Gisteren van hetzelfde laken een pak, ook veel beter dan verwacht. Dikwijls werd er als wij na een weekend thuis kwamen gereageerd op het werk, het weekend viel een beetje tegen hê. Waarop wij dan konden zeggen dat op de op van Schouwen de meeste zonuren zijn. Als ze het niet geloofden, dan zagen ze dat wel aan ons kleurtje.

Maar goed...
De nacht ervoor werden we helemaal op onze wenken bediend toen er zo'n 10mm regen gevallen is, goed voor het gras en de bloembakken.
Nee, de mol die door ons grasveld heen hobbelt, die is niet verdronken. Maar ja, zo'n beestje moet toch ook leven ?
Heb je dat trouwens dat verhaal weleens gehoord van die man die na veel strijd zijn vijand, een mol, in zijn prachtige Engelse gazon, had gevangen ?
Zijn vriend vroeg, en ..wat heb je er toen mee gedaan?
Hij antwoordde strijdlustig: ik heb dat beest levend begraven !!!

Gisteren hadden we een leuke ontmoeting met lieve vrienden van ons, al ruim 45 jaar, in Middelburg. Eerst samen bijgekletst en toen lekker ergens gegeten, bij Loskade 45. Er is best veel te doen in Middelburg vanwege het 800jaar bestaan. Dat lees ik en hoor ik wel, maar we voelen ons er , ondanks dat het ook onze hoofdstad is, niet echt bij betrokken. Maar het jaar duurt nog lang. 
Dus wie weet.

1 reactie

Maar regelmatig de website van Middelburg800 bekijken. Dan vind je vast wel redenen om Middelburg wat vaker te bezoeken. TOOS

Toos van Holstein

04 July 2017 om 14:07

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.