LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Zee-land

3 reacties

Onverwacht visite vanochtend, en zeer welkom. Onze oudste kwam met zijn gezinnetje naar ons chalet, we wisten nergens van. Ze wilden naar het strand. maar dat viel tegen, was het de afgelopen dagen veel te heet voor dat kleine mannetje, Raf is 1 jaar, nu was er teveel wind. Dat betekende wel dat er grote golven waren, en hij heeft er in gespeeld. Wel aan de hand van opa natuurlijk.
Het doet een mens goed te zien dat ons besluit van 46 jaar geleden voor een zomerverblijf in de Kop van Schouwen te kiezen, een goed besluit is geweest. Want onze beide jongens hebben er een fantastische tijd gehad, en onze kleinkinderen genieten er ook weer van.
Hoe gelukkig kan een mens zijn . En niet te vergeten, voor ons blijft het ook iets wat de moeite waard is: fietsen, wandelen, Kunstschouw kijken, bezoekjes aan Zierikzee, Veere etc.etc.

We kwamen een beetje gezandstraald terug, maar dan is er een warme douche en alles is weer schoon.
Daarna sliep Raf nog een poosje in ons grote bed, waarna de dag afgesloten werd bij Asmara. Een smakelijk restaurant in Burgh, waar Raf smulde van allerlei Turkse gerechten. Nadat hij eerst zijn eigen bakje had leeggelepeld !

De hitte is nu wel weg, nadat er vanmiddag een hele zware onweersklap was. Het leek of het ergens was ingeslagen...

3 reacties

Uit Wassenaar naar Leiden gereden vv op de fiets en toen wij terug wilde fietsen kregen wij een onweersbui met veel regen over ons heen, nat tot op ons blote lijf.

Hortus Botanicus gaan bekijken ook foto`s gemaakt.Twee keer op bezoek bij ons Haagse zus, zei eerst bij ons en wij zaterdag naar haar.

Is dit een foto van onze duinen, prachtig Jopie. Onze kinderen voelen niets voor een caravan o.i.d.

wijari

22 June 2017 om 22:22

Wat is het daar prachtig, Jopie.

Ja, ik kan heel goed begrijpen dat jullie het

daar enorm naar je zin hebben!

Tuinfluiter

23 June 2017 om 20:35

Fijn dat jullie zo genieten van het chaletje en je kinderen en kleinkids. Altijd mooi om mee te mogen genieten ervan. Een fijne zaterdag.

Zeeuwse dame

24 June 2017 om 10:36

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.