LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

50 tinten blauw

4 reacties

Eindigde ik mijn vorige blog met 'en niet eens stijf', dan is dat nu wel anders. Want ik ben een gevallen vrouw. Woensdagochtend, vlak voor we naar Schouwen gingen, gleed ik uit in de douche. Met de nodige gevolgen. Gelukkig niks gebroken, maar wel op diverse plekken op mijn lijf blauw. Die gaan nu naar allerlei tinten toe, daarbij zie ik er ook een beetje uit als zo'n hond met een zwart oog. maar dan blauw. Nee, ik zet geen foto van mezelf bij dit blog, want dan gaan jullie gelijk druiven en fresia's sturen. Dat hoort er nl. bij als je een beetje zielig bent.
Gekheid hoor. Gelukkig liep het allemaal goed af, en we hebben meteen antislipmatten aangeschaft, zowel voor hier als thuis. En handgrepen, die hadden we al. Nu nog even beter opletten door Jewanna. Maar ja, de meeste ongevallen gebeuren nu eenmaal in de huiselijke sfeer.
En dat blauwe oog valt goed weg te werken, ik gebruik immers altijd al schminck in allerlei kleuren. 


Op dit plaatje lijkt het of de polder, langs de Delingsdijk op Schouwen, onder de sneeuw ligt. Zo ziet ons plekje er op dit moment ook een beetje uit, veel pluisjes van de wilg.
Ik weet nog dat in het Bosje, met een mooie naam De Wandeling genoemd, hele grote wilgen stonden. Op zeker moment, meestal rond moeders verjaardag op 9 juni, gaven die zoveel pluizen dat de straatgoten ermee vol lagen. En dat de schilders geen karweitjes aanpakten omdat het effect dan nogal donzig werd.

De zon schijnt of het hoogzomer is, dus de drukte komt weer op gang , richting strand. Er zijn van die enthousiastelingen die meteen de zee in gaan, toch nog even oppassen. 14 Graden is nog niet zo warm. Maar het begin van een mooi seizoen is er...geniet van je dag !! 

4 reacties

Antieslipmatten ideaal in onze douche hebben wij ze liggen met zonnebloemen erop.

Gelukkig niets gebroken, blauw word groen dan geel enz.

Kan we heel pijnlijk zijn weet ik.

Goede genezing gewenst.

wijari

27 May 2017 om 19:40

Gelukkig is het nog goed afgelopen Jopie.

Als je iets gebroken had was het erger en blauw is veel mensen hun lievelingskleur.

Bij jou zal het werken als een toverbal het wordt gewoon weer wit.

paled

27 May 2017 om 20:44

Je krijgt ze allebei Jopie !!! Blauwe druiven èn blauwe fresia's. Beterschap!!

Groeten, Han Pluijmers uit Goes

han44

29 May 2017 om 14:35

En nu maar hopen dat als het water duidelijk warmer is geworden dan 14 graden jouw kleuren ook weer zijn gestandariseerd. TOOS

Toos van Holstein

30 May 2017 om 15:35

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.