LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Kunst

0 reacties

Vanmiddag heb ik de catalogus van de Kunstschouw aangeschaft. De 24e editie. In de loop der jaren heb ik er veel van mogen aanschouwen. De Kunstschouw wordt 16 juni geopend en het publiek is op heel veel locaties welkom van 17 tot en met 25 juni .  Behalve de vele kunstvormen is er ook muziek, het publiek kan zelf iets maken en er zijn  en demonstraties. Het wordt allemaal steeds professioneler. 
Ik ben nu al benieuwd naar de bijdrage van Windkracht Tien, tien vrouwen die hun sporen in de kunst al hebben verdiend en de afgelopen jaren hun creativiteit op diverse plekken in Zeeland lieten bewonderen. Ik kan er zo met de fiets naar toe, in Burghsluis bij Boerderij Oud Brabers.
Want de locaties zijn ook zo bijzonder, en wat te denken van de tuinen die gelijk bezichtigd kunnen worden.
De jeugd levert ook een grote bijdrage. 
Wie van Kunst houdt en van Schouwen, mag deze manifestatie niet missen.

Er zijn zelfs restaurants die op het spektakel in spelen.. Gelijk hebben ze. En wie wil overnachten ? Ook mogelijk. Maar daarvoor hoef je niet op de Kunstschouw te wachten. Want ook nu al weten de toeristen de Kop goed te vinden. 

Dit plaatje is al ouder, en komt van Rilland. Ook een van de plekjes waar kunst in ere wordt gehouden, de Rattenkaai bij Loes Muller.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.