LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

30 april

2 reacties

Net zoals de héle oude mensen bij 31 augustus nog dachten aan Koninginnedag, zo is het bij mij, een beetje oud menswink, met deze 30e april. Nee, ik heb de vlag niet uitgehangen, dat niet. Maar toch is het voor mij wennen aan die Koningsdag. 
30 April was een speciale dag. Zeker omdat deze datum nog niet door de voorjaarsvakantie in beslag werd genomen. Je ging vanuit de school samen naar de markt om bij de kiosk mee te doen aan de aubade.
Nu hebben veel kinderen vrij, en die zouden dus, als de ouders dat persé wilden, toch op de Markt kunnen meezingen met de bekende liederen.
Datzelfde geldt voor de spelletjes op het schoolplein, gelukkig dat een comité als S.T.A.D. (samen thoolse aktiviteiten doen) dankzij donateurs nog wat op poten kan zetten.
Of op benen..zoals pony's, waar Emma en Tommy op mochten rijden.
Gelukkig maar dat er nog zoveel mensen zijn die vrijwillig hun tijd afstaan.. Dat moet zeker zo blijven. Of het nu 30 april, of 27 april is. Feesten, dat is belangrijk !!!
 -dit is een foto van Emma die een paar  jaar geleden gemaakt werd. Ze is gek op paarden!

2 reacties

Wij hebben zo lang Konininginnedag meegemaakt op 30 april dat het er een beetje ingebakken zit.

Mooie foto van jouw kleindochter Jopie.

 

paled

01 May 2017 om 20:30

Een leuk openbaar feest is altijd meegenomen. En zonder vrijwilligers gaat dat dus echt niet meer lukken. Ik zeg wel eens dat als alle vrijwilligers van Nederland morgen gaan staken heel Nederland plat ligt. TOOS

Toos van Holstein

02 May 2017 om 17:32

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.