LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Dicht bij elkaar

1 reactie

Het ziet er heel zonnig uit buiten, een mooie Koningsdag dus. Hopelijk blijft het zo. Want er zijn in Tholen Stad zoveel activiteiten. Zo is er straks een aubade, kinderen rijden met versierde fietsen, een grote rommelmarkt, ponyrijden, maar vooral de 21e editie van de Kunstroute. alles in is 1500 stappen te belopen. Dat is de slogan die er bij hoort. Maar zeker weten, je loopt wel meer, want er zijn ook locaties die een paar keer bekijken de moeite waard zijn.
Er is veel muziek en er hangen/staan gedichten op de kerkmuur. Het thema was dit jaar : Het Noorden.
Er is ook iets nieuws bij bedacht. Dichters werd gevraagd een haiku te schrijven, de Japanse dichtvorm : dichtschema 5-7-5 lettergrepen. De haiku's hangen in het Haiku-huisje. Daar is de travalje op de Markt voor gekozen: iedereen die de gedichten leest wordt gevraagd een euro te doneren voor het goede doel. Dat is het vakantiehuis voor mensen met een korte levensverwachting, de Stichting Stavoord6, een huis dat men hier op het eiland hoopt te realiseren.
En niet te vergeten: Ringsteken, voor de 5e keer dit jaar. 
Morgen wordt er met de kinderen van de basisscholen een musical ingestudeerd. Natuurlijk doen Tommy daar ook aan mee.. Dus het worden een paar drukke dagen, voor iedereen. Niet alleen voor de koninklijke familie !
Enne, een lintje zat er voor mij dit jaar ook weer niet in...Ik zoek zelf wel wat oplaughing

 

1 reactie

Dat lintje had je voor mij al lang verdiend Jopie.

paled

27 April 2017 om 13:45

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.