LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

M&M toernooi

1 reactie
M&M toernooi


Toen onze neef Marco 40 werd, en zijn vrouw Mireille ook jarig was, organiseerde het sportieve stel (met 3 sportieve kinderen) een tennistoernooi in Spijkenisse. Het werd het M&M toernooi genoemd. Dat was zo geslaagd dat vandaag de 3e editie heeft plaats gevonden. en weer reuze gezellig. Zij bakt dan hele mooie taarten, en hield zelfs rekening met haar oom Gerrit met lactose-intolerantie. Een speciale taartpunt was voor hem. En wat denk je ? Hij won vandaag ook nog een 2e prijs  ! Want ook voor prijzen wordt gezorgd, zelfs potten met snoepjes,  M& M's. Heel toepasselijk . Volgens mij strikken ze die fabrikant nog weleens als sponsor.
Het was bijna een internationaal gebeuren, er was zelfs een zwager uit Zuid-Afrika bij, die won meteen een 1e prijs. Uiteraard onder protest van sommige deelnemers : Dat hadden we niet afgesproken, dat jullie buitenlandse spelers zouden aantrekken !

Dat tekende de sfeer van de partijtjes, waarbij de jeugd, zelfs van 4 jaar, ruim aan zijn trekken kwam op de baan. Tussendoor werd er gezellig gekletst, en supporters waren er ook, degenen die niet speelden, zoals ondergetekende.
De trainingen voor 2016 kunnen weer beginnen jongelui, het was een groot succes. Bedankt!!

1 reactie

Een geweldig leuk idee!

Tuinfluiter

22 March 2015 om 14:22

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.