LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Steekje los..

2 reacties
Steekje los..

Dat mag je nooit van iemand zeggen; daar is een steekje aan los,maar je mag het wel denken, denk ik. Want wie geeft er nu toch 1.9 miljoen voor een steek. Hij is dan wel van Napoleon geweest, maar het is een blijft een oude hoed.
Dan denk ik, er is toch nog geld onder de mensen.
Napoleon stond wel leuk met die steek. Je weet toch wel waarom hij die hoed zo, met de punten naar de zijkant, op zijn hoofd had ? Als hij hem anders zette, kon hij geen vrouwen zoenen.. en het was immers een Fransman(netje).

Napoleon is sowieso een belangrijk iemand voor Frankrijk. Ik herinner dat we in Parijs waren en zijn graf gingen bezoeken, en even op de leuning rondom leunden - dat woord leuning lokt dat uit vind ik-, er meteen een petit hommetje (klein mannetje /net als Napoleon) kwam om ons terecht te wijzen.

Heiligschennis!

We hoorden dat er ook mensen zijn die een bezoek hebben gebracht aan een museum waar de schedel van Napoleon als 10-jarig kind te zien was.

Dan is er een echt een steekje los.. Oh pardon, dat mag ik niet zeggen !!! 

2 reacties

Nou Jopie iemand die 1,9 miljoen voor een "ouwe hoed" geeft daar is echt een steekje aan los. Of hij moet zoveel geld hebben dat hij nog veel meer aan goede doelen geeft !

paled

16 November 2014 om 20:28

Ja Jopie die leuning is alleen bedoeld om voorzichtig er over naar beneden te kijken zodat iedereen zelfs na zijn dood nog een buiging voor hem maakt slim he?

[email protected]

17 November 2014 om 17:12

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.