LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Prik ik heb je...

4 reacties

En weer hebben we een griepprik gehaald. Elk jaar hoor je verhalen van 'dat doe ik nooit, en ik krijg geen griep". Of 'daar ben ik een keer zo ziek van geweest''.
Ik ben een keer stik ziek geweest door een griepinfectie en ga dus graag om een prik. Ook al omdat je dan minder risico loopt je omgeving aan te steken.
We zullen maar hopen dat het een slimme zet was. En we waren niet de enigen, het was vreselijk druk in de Viethof waar geprikt werd. En niet alleen daar, maar ook was er nauwelijks parkeergelegenheid, want veel mensen pakten, hoe mooi het weer ook was, de auto. Terwijl je nu met dit prachtige herfstweer, nog weerstand kunt opbouwen. 

De bewoners van Dalemhof waren vorige week al geprikt. Die hadden gisteren Keutjesavond, zeker zo'n  goed middel  om de winter door te komen, misschien nog wel beter !

4 reacties

Wij hebben de griepprik al een paar weken geleden gehad. Dus als het goed werkt zijn we nu beschermd.

paled

11 November 2014 om 22:34

Johnny houdt er altijd een pijnlijke arm aan over...niet erg..lastig bij het slapen. Ik zie er nog altijd het voordeel van. Bijna nooit verkouden en griep,al helemaal niet

buitenkans

12 November 2014 om 07:49

Drie weken terug zijn wij al ingeent te influenza,schrijf ik het goed ? Deze keer ook in een spier geprikt, onze eigen asssitente was er niet.Twee keer heb ik griep gehad en heftig, dus ga ik om een prik.

wijari

12 November 2014 om 16:10

@tegen

wijari

12 November 2014 om 16:10

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.