LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Jong opnieuw

3 reacties

Zo voelt het een beetje, jong opnieuw. Dat komt vanwege de a.s. verhuizing. Er worden wat nieuwe dingen aangeschaft. Natuurlijk we kunnen ook veel meenemen, niet alles want daarvoor heb ik in de 25 jaar dat we hier woonden teveel 'gehamsterd. Maar het is ook wel leuk om wat nieuws aan te schaffen. En dan kan degene die ons huis gaat kopen, gewoon de spulletjes erbij krijgen. En dat is niet niks, een hartstikke leuke inventaris, eerlijk waar.

Ondertussen struinen wij diverse woonboulevards af,  bezoeken stofferderijen en andere aanverwante zaken. Alvast spulletjes bekijken. Want het is toch te gek als je iets wilt kopen en ze zeggen dan 12 weken levertijd..
Ik herinner me nog dat we , toen we moeders appartement in gingen richten, zij reageerde met de opmerking 'dan ben ik mischien al dood', toen er verteld werd dat de stoel 12 weken later pas kwam. 

Dus we hebben weer een beetje het gevoel dat we gaan trouwen. Alleen de prijzen zijn wat veranderd in die ruim 48 jaar. Dat kan ook niet anders, want wij zijn ook gegroeid in die jaren. Maar we vinden het nog net zo leuk als toen om naar iets speciaals te zoeken. Toen hadden we olijfgroene vloerbedekking, een speciale kleur was het. We kochten ook ooit een lilaroze hoekbank, dat was later hoor, niet op die groene vloerbedekking. Dus van ons mag het wel een beetje 'hip'zijn.

Ik zei het toch 'jong opnieuw'! Alleen die moeie voeten, dat bewijst dat het 'weer jong'' zijn tegen valt !!!

Dus we gaan zo lekker naar bed!

3 reacties

Wat zullen er veel herinneringen opkomen!

izerinalin

08 November 2014 om 08:25

Dat lijkt me ook wel een heerlijk gevoel alsof je weer helemaal overnieuw begint. Genieten samen !!!

paled

08 November 2014 om 10:40

Zo bekeken is verhuizen wel weer leuk.

Ik moet eerlijk zeggen Jopie, verder vond ik het een ellendig iets. Vermoeiend ja...

 

buitenkans

08 November 2014 om 12:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.