LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Vreesboek

3 reacties

't Begint te komen, zo af en toe durf ik de knop van het Facebook in te drukken. En wat ik dan allemaal te zien krijg.. Dat wil je niet weten, en ik eigenlijk ook niet. Laat ik beginnen te zeggen dat ik er met mijn volle verstand en uit eigen wil mee begonnen ben. Net als aan mijn huwelijk, toen wist ik ook niet wat er ging gebeuren, en kijk ik houd het al jaren vol (met dezelfde echtgenoot).
Want iedereen deed het huwelijk/facebook immers.
Ondertussen noem ik het laatste af en toe "vreesboek"', zoals ik al eerder schreef, maar ik kan het ook als 'vleesboek'gaan bestempelen. En dan specifieker ''eigen vlees-en bloedboek'. Want wat hebben we toch veel familie, en die kinders zijn allemaal jarig. Dus,dat wordt alleen maar gemakkelijker. Ik ben een tante die ansichtenkaarten verzond. De tand des tijds slaat toe, en dat betekent dat ik af en toe ook weleens een (achter)neefje of nichtje vergeet de hartelijke gelukwensen toe te sturen. 
Gelukkig zie ik dan de foto's en kan ik nog even reageren. Opgelost..

Eerlijk waar , ik zie ook allerlei losse berichtjes waarvan ik denk, moet ik dat weten ? of wil ik dat weten ? 
De nieuwsgierigheid van een vrouw, dus ook van mij, is echter groot en ik ga nog even door met van alles te lezen en te bekijken. Ik heb wel besloten, jullie mogen veel van me weten, maar ik zal het in hele kleine hoeveelheden toedienen. Overdaad schaadt.

Bij medicijnen zit een gebruiksaanwijzing.. die van facebook is nog niet bekend bij mij. En de bijwerkingen ? Daar zal ik goed opletten.

3 reacties

Voor mij blijft het leuke de contacten met neefjes,nichtjes en vroegere buurkinderen.Ook al is het oppervlakkig.

 

izerinalin

02 November 2014 om 16:38

Soms ontmoet je mensen die je in 50 jaar niet meer gezien hebt. En dan is er opeens weer contact. Zo van weet je nog toen we vroeger ..... en dan is het of de tijd heeft stilgestaan.

paled

02 November 2014 om 17:06

Soms kom ik berichtjes tegen waarvan ik denk: moet ik dat echt weten?  Over wat er gegeten werd, wie er op visite kwam en dat er boodschappen gehaald zijn... Héél interessant!

Tuinfluiter

02 November 2014 om 17:13

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.