LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Sportvrienden

1 reactie

Nee, ik ben niet a-sociaal, wel a-sportief. Altijd al geweest. Als kind ging ik naar gym, omdat mijn vriendinnen dat deden, maar leuk vinden ?
Balspellen op school, liever niet. Wel op het schoolplein hinkelen, touwtje springen, tollen, verstoppertje spelen.. Dat wel.

Dat touwtje springen zou ik nu nog kunnen doen als sport, langzaam aan conditie opbouwen , wie weet. 
Maar toch hoor ik bij een sportgroepje. Dat van mijn echtgenoot. Hij heeft een stel tennismaatjes waar hij al jaren mee samenspeelt. In de zomer buiten, in de winter binnen. De leeftijd varieert tussen de 62 en 78 , maar lol dat de Tom Okkers en Lendells hebben.. Vooral op baan 5!!.

Gisteren hadden we een feestje. Een tennisser was, evenals zijn echtgenote 65 jaar geworden. Genoeg redenen voor gezelligheid dus. Dat was het ook! Lekker kletsen, samen drinken, samen eten, weinig sportiefs , maar dat vond ik niet erg.. 
Vanavond gaan de mannen weer gewoon verder met hun gezonde activiteiten, en ik ben weer gedegradeerd tot supporter.. helemaal mijn eigen keuze!!!

Roep me maar als er weer wat te vieren valt , dan sta ik graag in de selectie.

1 reactie

Nee een echte sportman ben ik ook niet. Ik was altijd een beetje solo sporter, fietsen en zwemmen maar niet met een groepje. Nu doe ik twee keer per week fysio/fitness op aanraden van de longarts. Daar zie ik dan wel weer vaak dezelfde mensen.

paled

27 October 2014 om 21:51

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.