LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Aapjes

1 reactie

We waren met de kleinkinderen vanmiddag in een binnenspeeltuin: Monkey-world. Daar zijn er meer van op andere locaties, deze is bij Halsteren/ Bergen op Zoom. Vroeger was het een tennishal, waar Gerrit ooit speelde. Nu , met zijn 74 jaar, was hij druk in de weer met zijn kleindochter. Ik denk dat mijn husband de oudste bezoeker was, de oudste aap wil ik niet zeggen. Maar die kleintjes, die verdienen de naam wel. Ze klimmen en klauteren, rennen en spelen, en maken samen óerwoud-geluiden'.

Apenkooi, zo was er vroeger een onderdeel van de gymnastiekles . Ik vond er niks an, ik was niet sportief, meer type lezen in de vrije tijd.
Vanmiddag waren er misschien wel 120 kinderen, want het was woensdag en slecht weer. Er werden kinderfeestjes gevierd. En veel van de  volwassenen die aan de tafeltjes zaten speelden ook, met hun mobieltjes.. De kinderen, daar hoefde je nu immers niet naar om te kijken.

Negatief als ik het zo zeg, maar die indruk kreeg ik wel.
Zo wil in niet 'ouderen', zei mijn jongste zoon.. Terwijl hij toch gek is op de moderne speeltjes. Nu was hij een ouderwetse papa, het beviel me wel.
 

 

1 reactie

Ik las,dat de hotemetoten in IT land hun kinderen beperkt laten i-pad-en. En het zelf ook alleen als gereedschap op het werk gebruiken.

izerinalin

09 October 2014 om 07:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.