LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Was

1 reactie

De was draait, en het is niet eens maandag-wasdag. Maar vrijdagavond laat. Ik was in de caravan, vandaar die was.
En vanavond zijn we eerst even naar Bergen op Zoom gereden, even onze schoondochter begroet die een weekje naar New York was. 
Prachtig om de blijdschap van Tommy en Emma op foto te zien toen ze vanochtend thuis arriveerde. Gelukkig knuffelden Emma en Tommy ons ook uitgebreid, en we kwamen alleen maar van Schouwen.

O, o, wat is de natuur op dit moment prachtig. Er wordt weleens gezegd éen zee van bloemen'. Maar op dit moment is het meer een oceaan, al dat fluitekruid, die meidoorn en kastanjes. Ongelooflijk. En het sneeuwde, witte pluisjes van de lindebloesem. Gelukkig maar dat de caravan gepoetst werd en niet geschilderd, dat had problemen opgeleverd.

Aan de schutting bij ons skelet hebben we een nestkastje, de koolmezen hadden jongen, het echtpaar vloog zich uit de naad. Nou, dan hadden wij als ouders nog niet te mopperen toen we ons kroost moesten voeden! Ik hoorde nu ook de koekoek, zo dikwijls dat ik zei: stop nou maar, ik weet nu wel dat je er bent. Ga maar gauw terug in je klok!

Wat ik onderweg in de auto zag en bijzonder leuk vond, maar waar ik helaas geen gelegenheid voor had om een foto van te maken, was een tiental bergeenden, bovenop de vliedberg in een wei bij Zierikzee. Die deden hun naam eer aan !

Fijn weekend voor jullie !

 

1 reactie

Meegenieten in jouw verhaal dat is ook leuk Jopie. Ik kan me zo lekker helemaal inleven. De natuur is prachtig deze tijd van het jaar.

paled

03 May 2014 om 12:42

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.