LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Zeeuwen tevreden over Willem Alexander

3 reacties

Ik dacht, toen ik dat berichtje las, dan hoop ik maar dat Willem Alexander ook tevreden is over de Zeeuwen. Want we hebben ons flink uitgesloofd vandaag. In Tholen in elk geval wel. De rest , daar weet ik het niet van. Een  mens kan niet overal tegelijk zijn.
Hier was op de markt een mooie druk bezochte aubade, waaraan muziekvereniging Concordia zoals vanouds haar medewerking verleende. Maar tijdens een van de liedjes, de Kleppermars, speelden ook de kinderen op hun kleppers mee.
Ondertussen was de rommelmarkt opgebouwd, waarachtig- ik vond weer wat spulletjes! Eigenlijk houd ik al sinds 1966 de rommelmarkt gaande, want alles wat ik in de loop der jaren kocht, gaat ook een keertje mee retour...

Vanmiddag hebben we met Matisse het ringsteken bekeken, en een mevrouw liet haar Zeeuwse sieraden bekijken. Bijzonder, voor een echt Brabandertje. De Kunstroute, sorry mensen, volgend keer beter. Ik heb er te weinig van gezien en beluisterd. Dat komt doordat een mens.. zoals ik al zei, niet overal tegelijk kan zijn. 

De vrijmarkt op vrijdag, viel helaas in het water. Of erger nog, de hagelstenen maakten er een grof einde aan.
Vandaag was het weertje prima..
Dus de Zeeuwen en Willem Alexander, konden tevreden zijn .

Ik heb sinds gisteren een mooi boek erbij, over Zeeuws Vlaanderen, het heet Zeeuwse Vlaming- Vlaamse Zeeuw. Het is van Peter de Lijser samengesteld in het Nederlands en Duits, met prachtige plaatjes. Ik kreeg het van onze schoondochter die mijn Zeelandliefde kent. Daar ga ik me dit weekend eens goed in verdiepen, dan leer ik de óverkanters' beter kennen, en kunnen jullie tevreden over mien weze..

3 reacties

Tevreden waren we toch al over jou hoor Jopie ! Voor jou was het een drukke Koningsdag voor ons lekker rustig maar heel leuk.

paled

26 April 2014 om 21:26

Gelukkig,dat het mooi weer was,zeker voor al die mensen van de organisatie.

izerinalin

27 April 2014 om 08:11

Mooi boek dat jij kreeg. Ja zo kom je aan je spulletjes hè. Ik ben ook weer een klein serviesje, een groot bord, klein bord, en een kopje rijker. Mooi antiek uit Engeland.

Dag hoor!

buitenkans

27 April 2014 om 11:06

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.