LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Overkant

1 reactie

Vandaag waren we aan de verre overkant. Want Tholen - Cadzand Bad, je doet er toch wel anderhalf uur over. Maar het was de moeite waard. De jongelui vierden een weekje vakantie, en Tommy en Emma zijn gewend dat opa en oma op woensdag even langskomen in Bergen op Zoom, dus dat konden we ook hier niet laten.

Het is een schone dag geweest- om met de Zeeuws-vlaamse filmmaker te spreken. We waren enkele uurtjes aan het strand, maar uiteraard ook op de camping, we hebben lekker gegeten, en hebben toen de anderhalf uur durende reis weer terug gemaakt.

We kwamen, door al die omleidingen door Boerenhol, door Groede, we kwamen in IJzendijke, en al die andere gemeenten in dit aparte deel van Zeeland, die lieten we links liggen.

En toen we thuiskwamen ? Toen stonden de foto's van dit dagje uit al op mijn p.c. Helaas, ik kan ze nog steeds niet op mijn blog zetten. Maar jullie kunnen er zeker van zijn, dat de haaientanden die we vonden, het ijsje dat we aten, en de heerlijke smoeltjes van Tommy en Emma, een mooi plekje in ons geheugen krijgen!

1 reactie

Dat is zeker een "verre bestemming". Maar zo te lezen dubbel en dwars het rijden waard.

izerinalin

24 April 2014 om 17:10

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.