LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Drukte

0 reacties

Zelden zagen we het zo druk in het bos als vandaag 1e Paasdag 2014. Terwijl wij er toch al heel wat jaartjes rondlopen. Heel veel mensen, heel veel honden. Maar gelukkig ook een aantal herten/reetjes, ondanks al die drukte.
We misten ons bankje op de Hoge Hil, weg, opgeruimd. Ik heb het meteen maar even gemeld bij de schuur van Natuurbehoud aan de ingang van de Boswachterij. Misschien zetten ze het wel terug, voor zulke trouwe Schouwen-Duivelandgangers.

Er gingen ook veel mensen een kijkje nemen bij het onlangs in gebruik genomen Klimbos. Niks voor ons. Daar hebben wij geen leeftijd, conditie, kracht, enthousiasme, meer voor. En misschien ook geen geld. Want dat is iets wat je meteen hoort ´t is best duur!. Maar elk evenement-activiteit of pretpark kost geld.

Wat dat betreft kun je beter met je kleinkindertjes naar de trampoline van Jan Midavaine gaan. 

We hadden gisteren de seizoensopening op de camping. Nieuwe mensen, oude bewoners, gezelligheid, verdriet, vreugde, alles werd gedeeld, in het Nederlands, Duits, Vlaams. Onder het genot van een hapje en een drankje.
We waren gisterochtend al vroeg op pad. Matisse moest in Zierikzee hockeyen, opa en oma waren present op het koude sportveld. Gelukkig speelden ze gelijk..Maar ik krijg steeds meer bewondering voor al die ouders die trouw de sportwedstrijden van hun kindertjes bijwonen in het weekend.

We gaan even naar de laatste kilometers van de fietsers (Amstel goldrace) kijken. Vorig jaar huurden we in februari een huis op de Cauberg. Ik vond het toen met de auto al stei!.   

orifg

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.