LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Sportief

3 reacties

Het was een sportieve dag vandaag. In elk geval voor een heleboel mensen. Niet voor mij, ik zat er zomaar een beetje bij, drinken, eten, praten..Ook niet slecht hoor.
We hadden in Spijkenisse een tennisfeestje. Vorig jaar werd een neef 40 en hij vierde dat met een tennistoernooi, dat was zo geslaagd dat ze een 2e editie opzetten: het M&M toernooi (Mireille en Marco). De Meermannen zijn sportief, trouwens veel van de aangetrouwden ook, behalve ik (zei de gek).

Het was gezellig, ontvangst met koffie en gebak, zelfgemaakte taart in de vorm van een tennisveld met net, ballen en rackets. Jammer dat het plaatsen van foto's even niet lukt. Dat kon ik de taart laten zien, maar nu is 't ie op !

Iedereen speelde met en tegen elkaar, jeugd, senioren, dubbels. En daarnaast was er eten en drinken. Het was zo half vijf. Voor zowat allemaal een prijs, prima geregeld door Mireille en Marco. Chapeau jongens !!! Volgend jaar weer ?

We moeten om in Spijkenisse te komen  over bij Hekelingen, het Spui heet het water daar. Toen de kaartjesverkoper zei dat het € 2.15 kostte zei ik 'zo goedkoop ben ik nog nooit uit geweest' waarop de man antwoordde 'ja, en dat voor een cruise, mevrouw !'

Humor !!!

3 reacties

Leuk,die ouderwetse pontjes. Bij den Briel is/was er ook eentje.

izerinalin

22 March 2014 om 21:02

Ik kan het nog sterker vertellen: de 3 ponten over de (gegraven) Bergse Maas zijn gratis!! Dit is in 1904 zo afgesproken omdat vroegere buren plotseling gescheiden werden door een waterloop. Heel bijzonder !!

han44

22 March 2014 om 22:40

Ik weet het nog het tennisfeestje van vorig jaar.

en nu weer, tradities is iets wat groeit bij jullie. Ik merk het vaker.

Mooi is dat.

buitenkans

23 March 2014 om 14:01

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.