LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Nog een nachtje slapen !!

5 reacties

Nog een nachtje slapen, of wakker liggen. Het hangt er maar net van af aan welke kant je staat, of bij welke partij je hoort.
Wij kiezers hebben macht, een machtig gevoel is dat. Op het eiland Tholen werden sinaasappels uitgedeeld, met een sticker erop, door de SGP. Dat staat volgens mij voor oranjegevoel, of zou het toch de verdeeldheid in partjes zijn ?

Het CDA hing beertjes op aan de deurknop etc. , overal waar men wel of geen beregoeie verwachtingen had. Dat zullen ze morgenavond weten. En de Christen Unie zwalkte met een lelijk eendje in het rond ? Zou dat morgenavond een mooie zwaan geworden zijn ? Dan hebben we nog de PVDA, ABT, allemaal afkortingen die zich moeten laten gelden.

Wat'n gezeur hier op mijn blog, ik doe maar een dotje. Maar wat ik wel doe, is gaan stemmen, zeker weten. Nog niet zeker wat.. daar ga ik een nachtje over slapen.

Ik herinner me een verhaaltje van een mevrouwtje uit Oud Vossemeer. Ze bleef nogal lang in het stemhokje. Tot iemand van het stembureau vroeg: Vrouwe, wil 't bitje lukke ?
Jao oe, zei ze, 'k bin biena klaer.
Ze had alle hokjes rood gemaakt.
Echt,  het is gebeurd!!. En als het niet gebeurd is, kan het nog gebeuren. Morgen bijvoorbeeld!

5 reacties

Mariska is morgen naar Amsterdam een bezoek aan het tropenmuseum, mam was haar vraag tot hoe laat kan ik stemmen, goed hé.

wijari

18 March 2014 om 21:21

Maar wèl binnen de lijntjes kleuren !!!

han44

18 March 2014 om 21:47

Ja ik ga morgen ook stemmen en net als jij weet ik ook niet goed wie. Het zal misschien toch wel een lokale partij worden.

paled

18 March 2014 om 21:51

Het is moeilijk deze keer. Het geeft toch aan, dat we moeite hebben met de landelijke politiek.

buitenkans

19 March 2014 om 06:57

Maar het belangrijkste komt in de tijd na de verkiezingen. Welke maatregelen nemen die al of niet veranderende colleges.

izerinalin

19 March 2014 om 08:06

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.