LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Datums

3 reacties
Datums

Het is iets van het ouder worden. Terugkijken naar vroeger. Oude foto's opzoeken en constateren dat iets al zo lang geleden is.
We hadden zaterdag ons feestje, we zien het meer als een reunie. Omdat mijn schoonouders niet meer leven, zoeken we een andere manier om, naast de andere familie en vrienden, de broers en zussen van Gerrit toch regelmatig te ontmoeten. Dat lukt gelukkig prima hoor.


Schoonvader en schoonmoeder werden allebei maar 74 jaar. Schoonvader, een zeer actieve man in bestuursfuncties, schrok zich letterlijk dood op straat toen hij zag dat een bekende van hem door een winkelruit viel. Déze man was alleen gewond, en leefde jaren daarna nog.
Schoonmoeder is dit gebeuren eigenlijk nooit te boven gekomen, en stierf een paar jaar later. 

Wanneer een van de ouders nog leeft, zoals bij ons, heb je meestal een vaste ontmoetingsplaats, daar thuis dus. In dit geval bij moeder.

Zaterdag ontdekten we dat ons feestje op een speciale dag was: de trouwdag van m'n schoonouders: en die was 80 jaar geleden ! Een oude trouwfoto was nog in m'n kartonnen doos beschikbaar.

- het is net of m'n schoonvader een petje op heeft, maar volgens ons is er in de foto geknipt-

3 reacties

Dat liedje rote rosen was vanwege de feestelijkheden bij jullie, en de titel stond op je weblog Jopie,vandaar, nog van harte met alletwee de verjaardagen.Lachend
wijari

26 July 2011 om 12:44

Het is waar, als je ouder wordt, wil je beelden terughalen..zoiets. je moet inderdaad wat moeite doen om elkaar te blijven zien.

Jij hebt je moeder nog..fijn is dat. En..een geschenk

 

buitenkans

26 July 2011 om 13:04

Wat mooi dat jullie feestje op die dag viel, zo iets is ook heel wat "rode rozen" waardKnipooggroetje
Trui[tjes] Perikelen

26 July 2011 om 13:46

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.