LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Verkassie

2 reacties

Zou het zo langzamerhand einde vakanties zijn ? Volgens mij niet, want senioren vieren  gewoon door, en straks gaan de scholen weer met de herfstvakanties beginnen. Wat 'n weelde toch.

Toch hoorde ik een zelfstandig ondernemer deze week klagen, hij had niet eens tijd gehad om vakantie te nemen. "Dan hoef je niet te klagen, " dacht ik, "want dan heb je het druk .En dat is een grote weelde in deze recessie tijd.

Zuslief komt vandaag ook weer terug vanuit Frankrijk, van haar zoveelste vakantie met de caravan dit jaar. Senioren !. Dus moeder is weer tevreden. Hoewel onze broer (geen senior) op dit moment nog vakantie heeft, maar die belde gisteren vanuit zijn vakantiebestemming. Moeder kon "Cyprus" niet onthouden, tot ze een ezelsbruggetje lanceerde "ik denk gewoon aan een gecyperd katje, dan weet ik het weer . (internet)

Maar jullie gaan toch ook steeds weg ? zullen sommigen denken ... Dat is zo. Maar bij ons is het meer "verkassie" dan vakantie. Van 't ene stekkie naar 't andere verkassen!Knipoog

 

2 reacties

Toch geeft het ene stekkie meer vakantiegevoel dan het andere lijkt me. Thuis is er altijd zoveel te regelen, of maakt dat niet uit denk jij.

Er zijn veel mensen zonder kinderen, die nu zo'n beetje terug komen van vakantie. We zitten aan het staartje.

Mega Mindy zanger, die Matisse heeft ook niet van achteren gestaan hè, goeiendag. Het is zo mooi hè Jopie, hoe ze al die dingen benaderen, ik geloof dat dit het grootste genieten is. Napraten, niet altijd weten wat de lading dekt, en ineens verrassend goed weten, hoe en wanneer je een woord gebruikt.

We zijn rijk hè?

buitenkans

20 September 2009 om 12:06

Nog heel even voor mij Jopie, en dan!!! Behoren we ook tot de grijze golf. Heerlijk, ik verheug me er zo op.
my.

20 September 2009 om 12:30

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.