LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Stoer

5 reacties
Stoer

Onze zoon en zijn vrouw hebben vakantie en zijn aan het knutselen in de kamer.  Dat vindt Matisse prachtig. Hij gaat overdag naar de "juffies" (kinderopvang) en dan kunnen pa en ma door werken.
Maar als Matisse thuis komt,  komt ook zijn gereedschapskist met boor  voor de dag. Toen we er vanavond waren, moest hij even laten zien hoe "stoer" zo'n Bob de Bouwer kan zijn...

5 reacties

Stoer ... zeker weten !!! Heel leuke foto.
paled

27 August 2009 om 21:58

 Een leuk mannetje Jopie en hij lijkt op jou (van de foto kan ik dat al zien) Leuk dat je schilderles hebt gehad van die kunstenaar. Ik vind het een mooi beeld. Het is  voor een groot deel gekocht door de jachthaven daar, verder heeft de gemeente er nog bij gefinancierd. met het beeld alleen was men er niet, het moest ook nog stevig verankerd op die op die paal. Alles dertig duizend euro vertelde iemand.

 De gladiolen doen me denken aan verleden jaar toen ik zomaar van een oud mannetje een grote bos in mijn handen geduwd kreeg, die hij eigenhandig van zijn stukje grond plukte. Ik stond er foto's van te maken. Leuk was dat.

Riet Luteijn

27 August 2009 om 22:41

Wat een stoere bink, Jopie! Ik heb je nog even bijgelezen. Leuk, dat je nu opeens voor gladiolen viel. Ik hou er eigenlijk ook niet zo van, maar zeg nooit nooit...
Tuinfluiter

27 August 2009 om 22:42

Da`s echt een stoere Bob.
my.

27 August 2009 om 22:54

O jee, al vast oefenen om zijn eigen huisje te verherbouwen? Liefs wilda
Zeeuwse dame

27 August 2009 om 23:17

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.