LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Blauw

3 reacties

Er is weinig terecht gekomen van het kunst-kijken. Dankzij een stel ontzettend domme volwassenen met kinderen en een hele serie fietsen, die zo dom waren in het bos midden op het fietspad stil te staan.

We hadden een bezoekje aan de Boswachterij gebracht, en namen de mooie fietsroute door het bos om naar de volgende locaties in Nieuw Haamstede te gaan.  Onderweg waren we -op het fietspad-al wandelaars in groepen tegen gekomen die niet uit de weg gingen. Maar zo'n groep, met vooral domme volwassenen-die moeten toch het goede voorbeeld geven-had ik niet op gerekend, dus ik ging onderuit. Manlief  viel net  niet, maar schrok ook heel erg. En gaf nogal wat commentaar, niet zo netjes, maar het was echt schrikken.

Nu zit ik hier, natte doeken op mijn enkel , m'n schouder bijna niet te bewegen, en de rest is langzaam aan blauw aan het worden. De fietsen mankeerden weinig. Afwachten maar, hoe ik me morgen voel. De kunst is in elk geval op een laag pitje gezet..

Ik zit nu , net als Picasso, in een "blauwe "periode !internet

3 reacties

Ach arme toch, wat akelig dat je door toedoen van een ander zo`n smak maakt, kan gemeen zeer doen he. Sterkte, beterschap, ook met alle blauw`s
my.

20 June 2009 om 18:39

Wat een pech Jopie! Ik duim voor je,morgenochtend. Groeten Izerina
izerinalin

20 June 2009 om 18:42

Oh Jopie toch, wat een pech! Ja, zoiets kan goed aankomen, hoor, nog een geluk dat je niks gebroken hebt... Veel sterkte voor de komende dagen en nachten. 
Tuinfluiter

20 June 2009 om 19:50

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.