LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Wat is daarop uw antwoord ?

1 reactie
Wat is daarop uw antwoord ?

Het was een drukte van belang vanmiddag in Ten Anker en Dalemhof. De activiteitencommissie organiseerde vanavond namelijk een 'trouwevenement" in de grote zaal. En in de weken hieraan voorafgaand had men het publiek en de deelnemers al flink opgewarmd. Er was een tentoonstelling met zaken rondom het huwelijk. Heel veel foto's van medewerkers, bewoners, kleding, soms al heel wat jaartjes oud.
Er zullen vanavond heel wat medewerkster in een ander tenue dan normaal overdag over de catwalk lopen. En geruchten gingen dat zelfs de zorgmanager mee zou lopen. (Dan zal dat misschien in een voetbalshirt van Heerenveen zijn, want daar is hij een fervent fan van !)

Er was ook een quiz aan de foto's verbonden. Leuk om te zien hoe de jongedames van toen, gezellig moedertjes waren geworden. En het grote feest moest nog beginnen!! Ik ben benieuwd wat we morgen allemaal te horen krijgen van moeder Want ze gaat er zeker heen!.
Normaal ging ik zulke avonden ook bezoeken, jaren geleden hadden we ook iets dergelijks. Toen moest ik er voor de huiskrant een verslag van maken, dat de andere kranten het nieuws en de foto's ook kregen was mooi meegenomen....

Er werd toen zelfs een bruidsjurk uit 1942 geshowd. En in de zaal zat een bewoonster die haar sporen had verdiend met het naaien van bruidsjurken.

1 reactie

De bewoners zullen in ieder geval een leuke mooie avond hebben. Liefs Wilda
Zeeuwse dame

19 May 2009 om 20:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.