LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Bloemen

5 reacties

Gisteren zijn we toch afgezakt naar Schouwen. Of klopt dit niet in dit geval ? Tholen ligt hoger, denk ik. Maar we zijn in elk geval naar de caravan gegaan. Eerst hebben we in Schuddebeurs een heleboel prachtige plantjes gekocht voor de bakken. Op zeker moment moet een mens maar stoppen, want je blijft daar werkelijk kopen. Maar er staat nog een houten bak met violen die nog ïn goede doen"is, dus binnenkort moeten we nog wel een keertje !

We moesten wel tot vandaag wachten voor we konden planten, want het ging regenen. Maar vanochtend zijn we meteen aan de slag gegaan. Het staat er nu weer mooi bij. Manlief heeft zelfs nog een dode struik verwijderd tussen de overburen en ons en meteen een nieuwe laurier geplant. Hopelijk doet die het wel, want wat er op die plek in de grond zit ?? O ja, manlief heeft ook nog het gras gemaaid !(buurvrouw !)

We hebben vanmiddag na heel lange tijd, wegens omstandigheden eigenlijk, een flinke wandeling door de Boswachterij gemaakt. Wat is het toch prachtig op dit moment: fluitenkruid, witte meidoorns, gele brem, op de grond allerlei moois. 't Is genieten ! Zelfs de nachtegalen hebben we al gehoordinternet.
Uiteraard ook de trap beklommen. Beetje hijgerig, dat wel, want ik heb nog niet zoveel lucht. maar boven heb ik een paar keer flink geinhaleerd.. En dat helpt wel!

We wandelden huiswaart, "laten we maar niet langs haar huis gaan,"dachten we allebei. Want eerlijk waar, het is nog zo vreemd  na al die jaren... 

5 reacties

Zo te lezen ben je weer aardig opgeknapt Jopie. Groeten Izerina
izerinalin

16 May 2009 om 20:22

Schrijf maar afgezakt Jopie want Schouwen-Duiveland hangt scheef van de toeristen zeggen wij tegen elkaar(langs de kust).JannieKnipoog
wijari

16 May 2009 om 20:56

Hartelijk bedankt voor het grasmaaien, buurman.

Tot volgende week!!

groeten LizetteKnipoog

's Gravenmoer

16 May 2009 om 23:53

Hraeg hedaen, oe !!Lachend
Jopie Meerman

17 May 2009 om 10:04

Goedemorgen Jopie!

Fijn om te lezen dat het weer iets beter gaat met je!!! Lekker aan de wandel in de natuur, doet je idd goed...

Wens je een fijne zondag, lekker genieten van alles!

Groetjes Thieu.

eXistenZ

17 May 2009 om 10:09

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.