LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Den Haag

5 reacties
Den Haag

Vandaag waren we een in Den Haag. Manlief moest verslag uitbrengen van de acitiviteiten in Egypte. Voor de gezelligheid ben ik maar mee gereden, want je zit toch al snel anderhalf uur in de auto. We zagen wel dat het Centraal Station recht tegenover de Malietoren zit (daar moest hij zijn, 15 hoog). Dus een volgende keer toch de trein ? Als er een volgende keer komt. Want ook deze hulp naar het buitenland zal wel onder de crisis gaan lijden.

Den Haag is voor liefhebbers van aparte architectuur een mooie stad. Want naast de oude stijlvolle gebouwen, zie je de meest moderne kantoren staan. Zo is het winkelcentrum helemaal op de schop gegaan, en daar komt nu dus New Babylon. Er wordt een geweldig modern gebouw gezet met winkels, woningen , onder architectuur van Rem Koolhaas

.Tegenover al die drukte van de Bezuidenhoutseweg, ligt een heel mooi wandelgebied Koekamp. Een soort groen hart. 

  We hebben geen sight-seeing gedaan hoor of gewinkeld, want we wilden weer voor de files terug. En we kwamen niet in de files, maar wel in de mist terecht.We zagen nog wel het bordje met Museum Meermanno, dat van ons weet je wel... 

 

5 reacties

Jopie bij de baas wisten ze dat wel van het retourzenden van kleding. Bij de afdeling retouren, werd de de kleding binnenste buiten gedraaid. Mensen strijken de gedragen kleding, maar aan de binnenkant blijven altijd vouwen zitten.

We moeten hier lachen om je bosje bloemen met stamper. Leuk mens ben je toch!

 

buitenkans

14 January 2009 om 17:08

 

Goedendag Jopie,

Leuk zo`n museum in de fam. Krijgen wij vrijkaartjes?

Fijne avond, Trien.

my.

14 January 2009 om 18:28

Jammer,dat je geen tijd had om verder in den Haag te kijken. Groeten Izerina
izerinalin

14 January 2009 om 18:36

Leuk ritje, Jopie. Gaan jullie nog eens terug om de stad te bekijken? Groeten van Tilly
Tuinfluiter

14 January 2009 om 18:57

Met de personeelsvereniging van m'n vroegere was ik al eerder in Den Haag. en bezochten daar de "belangrijke" gebouwen. Samen waren we er ook een keer omdat een vriend exposeerde in een galerie in de Lange Voorhout. En ik wil er zeker nog eens heen. Een grote stad trekt mij wel, maar aan m'n man moet ik dan 'trekken!"

  

Jopie Meerman

14 January 2009 om 19:08

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.