LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Pret

5 reacties
Pret

"Motten julder nie schaesse ?" Diverse keren werd het ons gevraagd toen we vanmiddag langs de Vest wandelden. Want vroeger waren we er wel bij. Hoewel, manlief was fanatieker dan ikzelf. Maar hij stopte indertijd, omdat hij eerst een duim brak en later zijn pols.

Toch zei hij daarstraks "zal ik ze toch maar weer uit het vet gaan halen ?" Dus wie weet.
Op het plaatje is de officieële ijsbaan van Tholen te zien, de Vest. Maar onderweg is de jeugd op allerlei sloten en watergangen druk in de weer. Alleen, daar moeten ze zelf vegen, en daar staat ook geen tentje. 't  Is dus kiezen of delen.

Aan deze singel woonden mijn schoonouders , en op de achtergrond, boven die bruinstenen flat uit, is de vijfde verdieping van Dalemhof te zien. Ik denk dat moeder maar een klein deel van de schaatsers ziet. We zullen zo eens gaan kijken.

Eerst hebben we de dia's van de pyramides bekeken. Gelukkig zijn de filmpjes terecht. Wel de moeite waard om te zien . 'Bijbelse plaatjes" al staan er wel plastic stoelen op!

5 reacties

Wij laten onze schaatsen in het vet (we hebben geen schaatsen meer)Gisteravond bij de zang had er al één zijn arm gebroken met schaatsen.Hij is ook nog scriba,niet zo handig dus voor hem,ondanks of dank zei het computertijdperk.Met één hand kun je maar weinig.

Groeten Jannie

Dit ben ik niet.

wijari

07 January 2009 om 16:40

I begrijp die kriebel wel. Maar ik laat het rustig kriebelen. groeten Izerina
izerinalin

07 January 2009 om 18:31

Gezellig daar bij jullie op Tholen, Jopie. Hier dooit het en van mij mag het voorjaar worden, hoor. Schaatsen doen wij al jaaaaren niet meer. Groeten, Tilly
Tuinfluiter

07 January 2009 om 18:59

Altijd leuk die schaatsfoto's.

groet Chris

cverkaart

07 January 2009 om 19:34

Tja, dat vallen en risico van breken dat houdt mij ook tegen om de schaatsen onder te binden. Mijn evenwicht is toch al niet zo goed, dus ja. Maar 't is wel mooi om te zien, al die schaatsers. Groetjes, Saar
saar

07 January 2009 om 20:22

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.