LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Gelukt

6 reacties
Gelukt

We hadden de eettafel in de slaapkamer gezet, kerstkleed erover en de buffetschotels erop. De tafel en stoelen van het balcon in de kamer, kerstkleed erover, en een gezellig kletstafel. Diverse andere tafels bedekt met kerstkleden, kaarsen, kerststukjes, zie je het voor je ?
Zo zag moeders appartement er vanmiddag uit. Jammer, jammer dat Matisse en zijn moeder er niet bij waren. Onze oudste zoon was er wel, gelukkig wel. Maar Ties had bijna 40 graden koorts. Hopelijk zit er niks bijzonders achter.
Maar zijn vader, onze oudste dus, had dat vroeger ook. Regelmatige hoge koorts, maar ook zo weer beter.

Het buffet ging erin als koek. De koek en bonbons idem. En het toetje , ijs, slagroom, mousse, bavarois, er bleef niks van over. Ja , alleen de vuile borden en het bestek. En dat hebben we mee naar huis genomen. Dat staat nu in de afwasautomaat.
Goed geregeld hoor..
Weet je wat ook goed geregeld was ? De aanvoer van het eten: zie foto!

6 reacties

Hoog hoor voor een klein manneke,maar het kan morgen weer gezakt zijn.Ervaring van een moeder.Het was gezellig in ieder geval.Morgen weer gewoon doen,groeten Jannie

wijari

26 December 2008 om 22:06

 

Fijn dat U nog ouders heeft waarmee U in gezinsverband de kerstdagen kunt doorbrengen. Ik zou daar maar intens van genieten nu het nog kan.

Groetjes en het beste voor in 2009

 

[email protected]

26 December 2008 om 22:12

Wat glundert je moeder! Groeten Izerina
izerinalin

27 December 2008 om 09:27

Jullie hadden het allemaal weer goed voor elkaar Jopie. Ja, organiseren kun je aan jou wel overlaten! Dus het was allemaal lekker en alles is weer opgeruimd? Jammer van Matisse, maar die kleintjes zijn vaak heel erg ziek en ook zó weer opgeknapt hoor.

Tuinfluiter

27 December 2008 om 09:31

 

Dag Jopie,

Wat super gezellig, en wat geniet je moeder zo te zien, en die rollators zijn voor veel dingen handig, heerlijk dat het zo kan, ik ben er jaloers op. Ze heeft er niks geen werk aan en allen die haar zo lief zijn rond haar, op twee na en da`s zonde, ik hoop dat de kleine man snel opknapt. Kindjes hebben snel hoge koorts, maar jammer dat het net nu is.

Wens je een fijne dag, Trien.

my.

27 December 2008 om 09:37

Goedemorgen, hier ook een kleindochter met hoge koorts.....zielig hoor.
Een fijne dag vandaag en een dag om aan terug te denken. Liefs wilda
Zeeuwse dame

27 December 2008 om 10:30

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.