LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Straks...

3 reacties
Straks...

Na een heerlijke frisse wandeling door de polder waar we nauwelijks iemand tegenkwamen (een enkele trimmer daar gelaten) hebben we onszelf  gewarmd aan een drankje en een klein hapje. Want vanmiddag moet er weer gegeten worden.

'n Koud buffet , met alles d'r en d'r aan. De schalen hebben we besteld. Er moet nog wel wat gerommeld worden in het appartement, maar dat gaat lukken. Wat bestek extra mee, borden, glazen etc. Want moeder heeft nog best veel spulletjes, maar niet voor 16 mensen. 'k Heb net nog kruidenboter gemaakt. Doe ik met mosselfeest ook altijd. En dan vindt iedereen het lekker, dus ook nu een schaaltje gereed gemaakt.
We hebben geen last dat de koelkast te vol wordt. Want op het balcon van Dalemhof staat het bier en de witte wijn al koud. Gemak dient de mens! 

Jammer genoeg belde Matisse zijn vader daarstraks dat Tieske 'n beetje gammel is, koorts en hangerig. Nu is zijn moeder ook al de hele week grieperig, dus geen wonder. 'k Heb zoonlief gezegd niet met een ziek kind te gaan leuren, want dan is het straks voor niemand leuk. En m'n moeder (omi dus) en wij (opa en oma) hebben hem zondag nog gezien. We wachten even af.

We hebben zojuist een potje scrabble afgerond. Ja, ik heb weer verloren, maar ik had wel prachtige woorden gelegd. Die mochten niet. Was 18+, en 't is trouwens ook kerst.

 

3 reacties

Jammer van Tieske, lekker eten en plezier bij je moeder. Doeg Jopie.!!
buitenkans

26 December 2008 om 14:52

 

Hoi Jopie.

Wel gezellig zo met z`n allen naar Omi.

christmas.gifTrien

my.

26 December 2008 om 16:24

Wat leuk voor je moeder,bijna iedereen bij elkaar. groeten Izerina
izerinalin

26 December 2008 om 18:25

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.