LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Mis

6 reacties

't Ging mis vanochtend. De hangklok zou vandaag worden opgehangen in de gang bij moeder. Tussen 8.30 -en 9.00 uur zou de techneut komen, dus ik was present.
Om 10 uur nog niemand. Na een telefoontje bleek dat de auto naar het oude Dalemhof was gereden, leegstaande containers. Het nieuwe complex heeft dezelfde naam gekregen. Dat gaf dus verwarring. En de man was met zijn auto èn de klok weerom gegaan naar zijn andere klanten.Er was wel geprobeerd om naar dat en dat telefoonnummer te bellen- dat van mij dus- maar ik was in Dalemhof...

Gelukkig heeft moeder nog een klok, ze is dus bij de tijd..Letterlijk en figuurlijk!Volgend jaar, hebben we afgesproken, dan komen ze terug met haar hangklok.

Ja mensen, zo blijf je aan de gang!! 

6 reacties

Ja, dat zijn van die kleine ergernissen waar je helemaal niets aan kan doen. Het gaat zo vaak fout met het maken van afspraken. Ook ik heb regelmatig zitten wachten op een servicemonteur of dergelijke die gewoon niet op kwam dagen. Je hebt vrij genomen, dat maakt het nog erger. Hoop voor je dat het de volgende keer wel lukt!

Groet, 

Willem D.

16 December 2008 om 11:53

Pech Jopie, snel vergeten, volgend jaar opnieuw. Het was toch wel gezellig bij je moeder, heeft ze het naar d'r zin?

Als je nog eens een afspraak maakt, moet je er maar bij vermelden waar het is. Dit kan nog wel eens gebeuren. Dag lief, groetjes en een zoen van mij.

buitenkans

16 December 2008 om 12:43

Wat een pech, Jopie. Gelukkig dat je moeder nog een klok heeft en dat ze zelf ook goed bij de tijd is. Groeten van Tilly
Tuinfluiter

16 December 2008 om 14:04

Nu kan er alleen nog sneeuw tussen komen. Groeten Izerina
izerinalin

16 December 2008 om 14:48

Had deze meneer geen Hollandse tong in zijn mond,beetje dom toch.KnipoogGroeten Jannie

wijari

16 December 2008 om 16:10

@Jannie, die meneer had wel een Hollandse tong, maar hij had blijkbaar bij de verkeerde geinformeerd, want die stuurde hem weer naar het "oude" gebouw.
Ik moet wel zeggen dat het inderdaad een verwarrend is. Zo'n appartementengebouw ligt nl. gewoon aan een weg, die al 50 jaar hetzelfde heet, dan heeft dat gebouw een nieuwe naam, maar staat op een apart terrein aan die bewuste weg. Dus misschien hadden ze toch beter voor een uitgebreider adres kunnen kiezen. Maar ja, wie ben ik... 

@En gelukkig had ik niet speciaal vrij genomen 'High on lithium" (dat vind ik nu een moeilijke naam !)Ik ben nl. altijd vrij!

@Izerina, je maakt me bang met je sneeuw...

@Ja hoor Ineke , ze heeft het naar haar zin, soms vindt ze het een beetje stil. Ze moet nl. echt met de lift naar beneden om koffie te drinken, te eten, voor actitiviteiten etc. En in haar vorige adres liep ze 3 meter, en dan zag ze iedereen en alles. dus 't moet wennen. Maar zoals Tilly ook schreef, ze is goed bij de tijd

Dank voor jullie reactiesKus

Jopie Meerman

16 December 2008 om 19:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.