LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Nu de rest nog...

5 reacties
Nu de rest nog...

Jan des Bouvrie kan tevreden zijn, m'n boom komt ongeveer tot aan het plafond, dat geeft sfeer , zegt de interieur-icoon. Maar die boom van ons komt al jaren tot aan het plafond, toen we nog een echte hadden al. En nu de kunstuitvoering ook weer. De kleur, ach, zo modisch ben ik nu ook weer niet dat er steeds gewisseld moet worden. Ik heb zelfs een doos met oude, breekbare spullen liggen. Maar die durf ik er nu niet in te hangen. Vanwege honden/ kleinkind.

Ooit kocht ik een heel klein boompje, als extra. Dat kon vòòr in m'n fietsmand. Heb er dan ook een hele dag mee rondgereden. 'k Werkte toen nog voor de krant. En mensen die er commentaar op gaven kregen als antwoord"ik ben nu zo weinig thuis, heb m'n eigen kerstsfeer maar meegenomen!" Dat is nu over, nu zijn we huismussen.

Maar straks ga ik nog even over de kerstmarkt hier in Tholen, wellicht valt er toch nog iets  toe te voegen, iets wits (meneer des Bouvrie)  

5 reacties

Veel plezier en kleed je goed het is berekoud!
Riet Luteijn

13 December 2008 om 11:28

Ik heb altijd zilver het mooiste gevonden. En tot 5 jr geleden hadden we nog echte kaarsjes. Groeten Izerina
izerinalin

13 December 2008 om 12:30

 

Hoi Jopie,

Toen we 35 geleden kerstspullen gingen kopen, heb ik alles in het zilver gekocht, en heel veel dingen hangen er nu weer in de boom, en alles is nog zilver. `t Kost je werkelijk kapitalen als je als iedere keer vernieuwd. Ik ben niet zo veel eisend hoor.

Kleed je warm aan, de wind waait dwars dor je kleren heen, fijne dag verder, Trien.

kerstballen120(7).gif

my.

13 December 2008 om 12:53

Ik vind het er prachtig uitzien Jopie. Wit hè. Ik ben ook in wit dit jaar, alle accessoires in huis zijn wit, met rode ballen. Witte had ik niet, en ik heb ook zoveel, ga niks nieuws kopen. Het is gezellig, en het ziet er mooi uit.

Wat een leuk idee, die zakdoekjes voor Matisse, weet je, ik ga dat ook eens doen. Kijken of ze het ook gebruiken. Leuk idee. Ik heb nog niks gehoord over het boek(je). Misschien nog geen tijd gehad.

Mooi weekend Jopie,liefs van mij.

buitenkans

13 December 2008 om 13:07

Vind de stijl van Jean de Bouvrie nogal strak.Onze kerstboom was met allerlei kleurtjes erin dat wilde de kinderen.Moeder houd meer van zilver ,wit en rood.Goed weekend Jopie,groeten Jannie

wijari

13 December 2008 om 19:58

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.