LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

De 12e van de 12e

1 reactie

De tijd scheit op , zei een vroegere buurman. En 'ie hat heliek. Want wat gaat het snel. Ik heb nog steeds het gevoel dat de kerstspullen "amper" boven staan, en nu hebben we ze weer naar beneden gehaald.

De eerste kerstkaarten zijn al binnen. Maar ik ben nog niet zo ver. 'k Zal in elk geval minder kaart versturen dan vorige jaren (denk ik). Maar dat beloof ik mezelf ieder jaar. Ik heb er altijd moeite mee mensen " af te voeren". Want juist als je elkaar niet zo dikwijls ziet, dan is zo'n kaartje hèt middel om even contact te houden. Of denken jullie daar niet zo over ?

In elk geval, jullie "spreek " ik nog zo dikwijls (D.V.) , die kerstwensen houd je nog maar te goed ! Nu wens ik iedereen een prettige, al dan niet drukke, maar toch gezellige dag toe !Kus

1 reactie

Tijd vliegt. ik heb het nooit gezien, maar het voelt wel zo.

Kerstkaarten, ik doe maar weer iedereen hoor, dan doe ik 'die' niet, krijg ik prompt weer een kaartje, een geworstel.

Mijn zus, besloot op een kerstdag, te stoppen met kaartjes versturen (150). Ze schreef iedereen, dat dit het laatste kaartje was, en dat ze voortaan het uitgespaarde geld aan een goede doel zouden geven.

De tijd verstrijkt, nieuwe mensen ontmoeten, weten niets van dat besluit, sturen een kaartje. Mijn zus verstuurd weer kaartjes en geeft aan een goed doel.

buitenkans

12 December 2008 om 09:36

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.