LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Waarom?

4 reacties
Waarom?

Hoedt u voor beschermde plaatjes op internet! (dit schilderij is van mij)

Zaterdag j.l. kreeg ik een mail. Ik had van internet een opname van een kunstwerk "gepikt", en moest dat meteen verwijderen. 'k Heb heel netjes m'n excuses aangeboden, gezegd dat het niet m'n gewoonte is "kunst" van anderen te gebruiken, en heb het hele item meteen verwijderd (volgens mij). Bleek niet zo te zijn, ik had dus een verkeerd plaatje in m'n gedachten. Ik vroeg  of de betrokken persoon even aan wilde geven waar het over ging. Kreeg een mail, als ik het niet meteen verwijderde , er sancties zouden volgen.

Daarna vroeg ik weer over welke datum, en welk plaatje het ging. Er volgde weer een reactie. Daaruit bleek dat om een illustratie ging die in een reactie van een van de medebloggers stond.

Ik heb toen meteen m'n Levensgenieter-periode afgesloten. Want dan kan er niemand op aangesproken worden. Hopelijk is de betreffende kunstenaar tevreden gesteld. Ik heb op dit moment niets vernomen.

Nee, ik heb er niets van bewaard. Zoals ik al schreef: in het verleden  etc...

 

4 reacties

Hoi Jopie, wat en vreemd verhaal en wat een boosheid van deze kunstenaar. Vreemd dattie dan niet aangeeft waar het omgaat. Welke sancties bedoelde hij? Nou ja, in ieder geval, je bent er en blijft er en daar gaat het om, tenslotte. Een groet van Saar.
saar

24 November 2008 om 21:27

Wat jammer dat het zo moest gaan Jopie.....ik zal geen plaatje neerzetten,je weet maar nooitKnipoog
Gerda2307

24 November 2008 om 21:47

Hoi Jopie, als je mijn mail gelezen hebt. Jij was het niet. Nog eens gekeken waar wel. ik zal haar even benaderen voor het geval dat.

Riet Luteijn

24 November 2008 om 22:06

Samen met de reactie van Brakwater, snap ik er niks meer van. ik vind het zonde van jou. Ik gebruik zoveel van Internet. ik dacht als het daar op staat, en het is niet beschermd, dat het dan mocht.

Trouwens, jouw schilderij is supermooi, dus....

buitenkans

25 November 2008 om 17:41

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.