<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

dindsdag 8/7

0 reacties
Vandaag zat ik op mijn werk in de foyer te breaken (vroeger in de tijd van mijn opa heette dat schaften in de kantine overigens) toen er en collegerette voorbij liep, welke mij wist te vertellen dat haar dochter mijn dagboek las. Sjeezus... mijn dagboek ? Tuurlijk, ik ben vereerd. En ik ben ook onder de indruk als ik zie of merk dat mensen echt daadwerkelijk lezen wat ik neerzet.

Mijn leven is echt niet interessant. Okee, misschien toen tal bij me wegging en toen ik erg depri was. Alhoewel ik ook niet zeker weet of het me nu bezoekers heeft opgeleverd of heeft gekost. Maar ik doe weinig en sta de afgelopen tijd amper in het leven. Ik bedoel; ongeveer alles wat er gebeurt gaat de laatste maand langzaam langs me heen. Volgen doe ik het al weken niet meer. Wie is er dood ? Is de oorlog voorbij (zo ja; welke oorlog is er dan begonnen)? Het geluk is met de dommen wordt er geroepen. Ik kan dit niet bekennen, maar ook niet ontkennen. Veel dingen die de afgelopen weken aan mij voorbij zijn gegaan zijn triest. Zielig. Maar horen wel bij het leven. Bij je ontwikkeling.

Daarintegen is luisteren naar het nieuws is ook niet echt altijd even nuttig. Op de radio hoorde ik dat Britney Spears heeft toegegeven dat ze geen maagd meer is. Alsof dat interresant is om te weten. Heeft iemand zich dat ooit afgevraagd over de dames van K3 ? Come on... Zelfs op ID&T denken ze er nog nuttig mee te zijn om er aandacht aan te besteden. Daarnaasr las ik op internet dat er een speciaal scheerapparaat komt om je schaamhaar mee in vormpjes te scheren. Een pijl lijkt me in ieder geval overbodig zullen we dan maar zeggen.

Heb ik veel dingen gemist die wel nuttig zijn ? U mag het me vertellen. Een ding weet ik wel; ik ben niet de juiste richting in geslagen. Het is teveel naar links dit keer en rechts van de vorige keer was geen optie. Wie ben ik en waar ben ik naar op zoek ? Op de lange termijn weet ik het helemaal... ik geloof de vaste lezers en lezeressen ook wel. Maar wat wil ik nu ? Rustig afwachten op veranderingen in situaties en hopen dat wat ik zoek op mijn pad komt of toch mijn vleugels uitslaan en een andere horizon tegemoet vliegen. Ik heb waar ik nu zit een vertrouwd gevoel dus dat is een pluspunt. Geen idee.

Wat een muts ben ik eigenlijk als ik mezelf zo hoor schrijven (dat is het leuke als je het zelf geschreven hebt)... Of je goed bezig bent geweest weet je toch pas achteraf. Zekerheid bestaat niet in dit leven, zo heb ik geleerd. En de wereld is niet altijd eerlijk. Wat in het vat zit verzuurt niet wordt er geroepen. Echter weet iedereen dat dit niet waar is. Niet meer. Deze uitspraak is achterhaald. Zo snel als de maatschappij gaat veranderen meningen. Veranderen mensen. Als u overigens iets in een vat stopt mag u er vast geen conserveringsmiddelen bij doen omdat het niet goed is voor u.

Tja.. mijn pad... weet u het ?

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.