<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

maandag 7/7

0 reacties
Nee hoor, het is echt niet zo dat ik pff doe omdat ik klaag dat ik zo moe ben maar omdat ik gewoon een beetje mn puf kwijt ben (gezocht: puf). Gisteren heb ik namelijk een waardeloze dag gehad die ik meerendeels in mijn bed heb doorgebracht. Hedenochtend toen mijn wekker mijn rust bruut verstoorde, kon ik het allemaal ook nog even niet volgen. Soms heb ik het gevoel dat ik me s'ochtends beter voel als ik juist amper geslapen heb... Maar dat kan aan mij liggen natuurlijk :-).

Gelukkig heb ik gisteravond voor het slapen gaan de CD Bounzz gedownload met wat vrolijke happy hardcore :-) jeugdsentiment mag ik het inmiddels wel noemen na 10 jaar. Deze muziek sleepte me er echt wel door. Zelfs het moment dat mijn warme voetjes het koude laminaat raakten was ik al vrij snel vergeten.

Het afgelopen weekend is helaas de mp3cdspeler in mijn auto ziekjes... hij speelt zn ceedeetjes niet meer wat wilt zeggen dat ik aanspraak mag gaan doen op mijn garantiebewijsje (leuk, want dan mag ik dat op de zolder op gaan zoeken natuurlijk; joechei). Vervolgens moet je de zooi dan terugbrengen en wachten op een nieuwe. Ach ja.. ik heb verder toch geen leven zullen we maar zeggen dan :). In iedergeval zal ik in de tussentijd tijdelijk mijn oude autoradio (is het dan een oudtoradio ?) terug moeten zetten. Zonder muziek kan een job natuurlijk niet...

Daarnaast heb ik helaas moeten constateren dat mijn Doortje afgelopen donderdag het pand heeft verlaten en tot op heden nog niet ten tonele is teruggekeerd. Er gaan geruchten dat ze aan het tippelen is. Echter, geloof ik daar niet in want ze weet dat ze dan 30% aan mij moet afdragen. En het is wel zo'n slet dat het haar alleen om het geld gaat. Naja.. ff serieus: ik hoop natuurlijk dat ze nog terugkomt. De vaste bezoekers en mijn naasten (oh jee; lijkt wel alsof ik de bijbel heb gelezen) weten wel hoeveel Doortje voor mij betekent. Ik hou u in ieder geval op de hoogte :(.

Verder is eindelijk mijn nieuwe contract-voor-onbepaalde-tijd-op-de-afdeling-cso opgestuurd. Ware het niet dat de collegae van HR&O deze in de verkeerde enveloppe hebben geduwd (in het zeeuws: gedouwd), waardoor mijn collega Marco werd opgezadeld met zowel zijn contract als het mijne. Gelukkig heb ik met de directie afgesproken dat het andere geld zwart onder de tafel wordt uitbetaald. Anders hadden we natuurlijk ruzie gehad :-).

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.