<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

zaterdag 5/7

0 reacties
Soms he... soms... dan voel ik me zo stom, zo onnozel. Nu was gisteravond angelique hier en die heeft mij uit moeten leggen hoe dat T9 spul werkt om SMSjes te sturen. Nu ben ik echt iemand die bezig is met technische snufjes enzo maar deze ontwikkeling is geheel aan mij voorbij gegaan. Ik vond het altijd onhandig en had er altijd ruzie mee. Gelukkig is angelique het gewend om met kleine ongeduldige kindertjes te werken, en heeft me zodoende uitgelegd hoe dat nu eigenlijk werkte. Naja... euh... zeg maar euh... als ik er nu ook ooit eens naar gekeken had had ik t zelf ook wel kunnen snappen, maar ja dar heb ik nooit t geduld voor gehad ;-).

In ieder geval was het gisteravond erg gezellig. Het was natuurlijk maar afwachten of het wat zou worden natuurlijk. Voor hetzelfde geld slaan we meteen elkaar de hersens in, wat natuurlijk niet geheel ondenkbaar zou zijn :).

Vandaag heb ik getracht lang uit te slapen, maar om 12 uur trok ik het echt niet meer in bed (niet dubbelzinnig) en ben toen maar richting het stadje Goes gegaan om aldaar een beetje rond te hobbelen door o.a. de xenos. Ik had dringend behoefte aan een nieuw plankje voor mn wierrook en een nieuwe spiegel voor in mijn halletje (die is echt mooi aan het worden). Helaas verkopen ze bij de xenos de spiegel die ik zoek niet meer, dus zodra ik in de buurt van een Ikea ben zal ik daar eens binnen hupsen, dan kan ik meteen een nieuwe lamp scoren.

Zo.. ik ga eerst eens even eten koken voor mezelf (vandaag gaan we voor de Oosterse keuken) en daarna kijken of martine alweer thuis is, ik heb een fles rode wijn en bloemen klaarstaan dus dat is al een leuke binnenkomer denk ik.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.