<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

vrijdag 4/7

0 reacties
Vreemd hoor... vorige week vertelde ik u op deze site dat ik tal gesproken heb en dat het erg gezellig was. We hadden zelfs afgesproken dat (ze moest nl. nog iets regelen) ze een bakkie kwam doen als ze in de buurt was. Omdat ik me afvroeg wanneer ze langskwam, had ik een smsje gestuurd met daarin deze vraag. U kent dat wel, aan de hand van die informatie zorg je dat je op dat tijdstip thuis bent, enigzins opgeruimd hebt en koekjes in uw koekjestrommel heeft enzo. Dat is dan weer wel zo netjes.

U kunt zich vast voorstellen dat een gevoel van verbazing me bekroop toen ik een uurtje later een smsje terugkreeg dat ze me niet meer wilde zien en zelf dr zaakjes wel zou regelen. Goh, en daar zit je dan met je bek vol asbak (wat een uitdrukking trouwens). Ik bedoel, ik kan me nog herinneren dat ik die avond tegen tine zat te vertellen dat ik zo'n leuk gesprek met tal had gehad... Het heeft zelfs op deze site gestaan. Ikke nie begraip nie. Dat kun je toch niet volgen? Het enige wat ik kan verzinnen is een bepaalde vorm van jaloezie omdat ik veel bij tine heb gezeten en ze denkt dat het mn nieuwe vriendin is? Wellicht weet ze de weg niet meer richting Zeeland en durft het niet te vragen ? Naja... Ik weet het gewoon niet, het is weer supervaag. Dat dan weer wel natuurlijk :)

Vanavond komt voor de heeeele vaste lezers van dit log een oude bekende langs. Afgelopen week belde namelijk Angelique (dat is die met dat rode haar, uweetwel) met de vraag of ze onze tent (die we gezamelijk hebben gekocht) even op kon komen halen. En zo zal dit vanavond gaan geschieden. Grappig, want die heb ik ook alweer een hele tijd niet gezien ende gesproken en ben dan wel weer benieuwd hoe het haar vergaan is de afgelopen tijd. Mijn collega stelde vast dat het redelijk verkeerd op te vatten is als je zegt Mijn ex komt langs voor mijn tent. Ahum.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.