<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

woensdag 2/7

0 reacties
Ineens had ik het maandagavond in mijn bol: De gang moest geverfd wordend. En als Job iets in zijn koppie heeft dan moet het ook gebeuren en wel direct. Dus ik 15 minuten voor sluitingstijd de Praxis binnengestormd voor de nodige verf en aanverwante artikelen. Normaalgesproken zijn mensen in een winkel blij met klandizie, en komen je dan ook vaak spontaan helpen/ dingen verkopen. Grappig is om te zien dat dit anders is als je even voor sluitingstijd zo'n winkel binnen loopt. Angstige blikken als je langs personeel loopt: "oh jee straks vraagt hij wat aan mij".

Oh nee hoor meneer en mevrouw Praxis; vreest niet! ik heb u niet nodig. Ik heb het in mijn bol. Het moet bordeaux zijn, of iets wat er familie van is. Tuurlijk... waarom zou een persoon die sowieso al labiel is in een ontoerekeningsvatbare bui (is dat nederlands) een vrolijke, frisse kleur op zijn entree smeren ? Precies! Dus ik helemaal blij met mijn potje verf de muren met liefde ingesmeerd met de kleur 'kus' bekend van een gerennomeerd vakblad (zo heb ik op een bordje zien staan).

Mijn reactie de volgende ochtend toen ik in mijn halletje stond was: jezus, wat lelijk! Echter heb ik inmiddels mijn 2e laag er op gesmeerd en begin er langzaam aan te wennen. Toen ik mn schilderijtje (tenks roel) en mn spiegeltje (tenks ma) er tegenaan geklettert heb, begint het ook al ergens op te lijken. Tuurlijk zal ik hier en daar met mijn kwast nog een paar stukjes bij moeten tippen en mn plintjes in de kleur misty terra verven (geen tijd meer voor gehad gisteravond). Helaas zal dat vanavond niet gaan gebeuren omdat Martine bij me komt eten. Gezellig, want die heb ik alweer 2 dagen niet gezien. Extra leuk, want dat wordt de eerste persoon die mijn halletje gaat aanschouwen :)

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.