<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

zaterdag 28/6

0 reacties
Het was de laatste keer alweer woensdag toen ik wat van me liet horen. Bah, zowel voor mij als mijn bezoekers (hee dat bent u!) erg frustrerend. Weg uitlaatklep, weg feedback. Een gevoel van leegte en ongeloof bekroop me iedere keer dat ik mijn log niet kon updaten. Het moment vanmiddag toen ik op de "publish" knop klikte was bijna erotisch te noemen. Ik zei dus bijna :-).

Wat een rare week was dit, erg gezellig maar erg raar. Dit komt vooral doordat ik natuurlijk aan het begin van deze week ziek thuis ben gebleven, en vanwege mn zieke hoofd op vreemde tijden heb geslapen. Wat ook vreemd was, is dat ik tal een keer gesproken heb deze week. Ik had dr een smsje gestuurd ivm enkele zaken die nog geregeld moesten worden en spontaan belde ze me afgelopen woensdag op. Ik was al in een uitermate vrolijke bui voordat de foon ging en heb dit het hele gesprek volgehouden.

Gek genoeg had ik helemaal geen behoefte om te zeiken waarom ze zo weg is gegaan, of dr uitschelden dat ze me in de steek heeft gelaten voor mijn gevoel. Zelfs in een discussie had ik geen zin. Ik was al blij dat ze me belde. Ik heb haar natuurlijk erg gemist ondanks de manier waarop ze is weggegaan en natuurlijk vraag je je af hoe het met haar is. We hebben over van alles en nog wat bijgepraat. In die 4 maanden tijd hebben we natuurlijk genoeg meegemaakt. Opvallend is dan ineens weer hoe mensen door een gebeurtenis zo kunnen veranderen. Zo zit ik de laatste tijd veel buitenshuis en tal binnen, terwijl dit eerst juist omgedraaid was.
Ach ja.. volgens mij zijn we allebei nog op zoek naar onze draai, die we ergens zijn verloren op het pad des levens. Het pad waarvan iedereen weet dat het ineens stopt en niemand weet waarlangs het zal voeren.

Verder gaat het goed met me. Ik ben blij met mijn werk, kat, collegae, het mooie weer en vooral de mensen om me heen die deze zomer een topzomer voor me maken. Ik geniet er weer op en top van als ik in de achtertuin (of in die van iemand anders) zit met een lekker wijntje...

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.