<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

dinsdag 24/6

0 reacties
Ziezo... mn gezondheid liet me de afgelopen dagen een heel klein beetje in de steek, waardoor ik +/- de afgelopen twee dagen in bed heb doorgebracht. Bah, altijd vervelend. Helemaal als je dan ook nog eens een beetje lusteloos bent, zelfs nu vraag ik me even af wat ik uit bed doe en waarom ik achter de computer zit. Oh ja om u een klein stukje bij te praten.

De laatste dag dat u wat van mij hoorde was zaterdag. Op die bewuste zaterdag heb ik met enkele collegae biertjes leeggeslobberd en de bbq aan de gang geslingerd. Svonds zijn we naar Anywave geweest, waar ik voor het eerst de band Boo! heb mogen aanschouwen. Nou lieve mensen, deze muziek is aan te bevelen voor als u weer eens wat anders in uw ceedeespeler wilt. We hebben afgesproken niet teveel over deze avond te vermelden op het weblog, maar ik kan u melden dat het naar mijn mening goed uit te houden was ;-). De volgende dag/een paar uur later hebben we nog een bak koffie op en van een lunch genoten, en daarna ging ik naar huis om een beetje te slapen. Wat niet van lange duur was, want daarna ben ik ook nog even bij martine geweest om een beetje te chillen in haar achtertuin.

Helaas was mijn nacht niet zo floriant verlopen, en heb door een flinke temperatuurverhoging echt werkelijk de hele nacht ongeveer wakker gelegen. Bah, en dan toch met mijn eigenwijze kop maandagochtend naar mn werk rijden. In de auto had ik al in de gaten dat het nog steeds niet zo ging en heb mezelf meteen bij binnenkomst maar ziek gemeld omdat ik het niet ging redden en vanaf het moment dat ik thuis was heb ik dan ook veel tijd onder mn dekens doorgebracht.

Misschien klinkt het zo allemaal een beetje suf, maar ik kan u echt met zekerheid melden dat dit niet het geval is. Ik heb de afgelopen week een top-week gehad en zelfs inclusief de afgelopen twee dagen veel meegemaakt. Eerlijk gezegd weet ik nog niet of ik dit met u ga delen hier op deze site. Niet omdat ik het niet wil, maar meer omdat ik zelf eigenlijk nog niet precies weet hoe ik het richting u ga communiceren. Nou ja.. vooruit, ik laat het nu gewoon maar even rusten en ga niet lopen mekkeren want ik heb het hardstikke goed eigenlijk. En dat plekje wat mist dat wordt heus nog wel opgevuld.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.