<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

zaterdag 21/6

1 reactie
De afgelopen paar dagen ben ik druk bezig geweest. Niet met mijn site, de e-mail of het huishouden, maar met mezelf. Ik werk aan Job. Ik weet dat ik hierdoor eventjes niet zo gezellig ben voor mn kennissen en internetvrienden en -vriendinetjes. Ach ja, als u mijn log regelmatig volgt denk ik dat u er wel begrip voor kunt hebben. Zeker als u zich nog kan herinneren in welke staat ik een paar weken verkeerde. Geloof me; u krijgt er straks weer een leuke Job voor terug. Althans daar doe ik mijn best dan ook voor :).

Vanavond ga ik naar AnyWave, samen met een aantal collegea van het werk. We hebben een schitterende lokatie gevonden in Zierikzee om daar de nacht door te brengen. Het oude huis van mijn moeder staat namelijk nog leeg, en dat wil zeggen dat er genoeg ruimte (3 etages) is om +/- 5 man (m/v) op een slaapzak neer te leggen, er is een lekkere warme douche en alle faciliteiten die nodig zijn om de volgende dag jezelf weer enigszins te fatsoeneren. Ziet u dus vannacht (als we uberhaupt het feest nog halen) iemand over de straten van Zierikzee kruipen, roep dan even hoi :). Ik zal vast nog wel een paar footootjes maken enzo. Ik ben erg benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen straks, het schijnt namelijk dat we ook gaan bbqen.

Het plan zwembad-in-de-tuin-van-job begint ook al vastere vormen aan te nemen vernam ik gisteravond toen ik mijn eten bij een buur op zat te peuzelen, zodra ik natuurlijk weet welk bad het definitief wordt zal ik wel een linkje neerzetten voor de kijkers thuis.

Ik voel me overigens gevleid: In mijn mailbox had ik namelijk een leuke vraag van Kristel of ik maandelijks een column wilde gaan schrijven voor haar datingsite. Het is natuurlijk een fantastisch voorstel, waar ik hard over aan het nadenken ben. Misschien kom ik daar wel goed tot mijn recht; een column op een datingsite. Wat denkt u ?? Zou dat goedkomen ?

1 reactie

Dories, dus dat geweldige feestje heb ik gemist? ;)
acjdebat

18 July 2003 om 17:37

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.