<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

mogguh

0 reacties
Zodadelijk als ik op het werk ben ga ik de foto's van de personeelsdag afgelopen dinsdag plaatsen. Deze personeelsdag was dit maal een outdoor personeelsdag, met o.a. paintballen, quad-rijden en kratten stapelen als ik het me goed herinner. Omdat een helpdesk gewoon open hoort te zijn, hebben we met een bezetting van 9 poppetjes het boeltje open gehouden (indoor outdoor personeelsdag ?). Maar ja, je moet jezelf toch nog een beetje vermaken op zo'n bijzondere dag. Dus job had een frituurpan meegenomen en andere collegae hadden voedsel meegenomen. En dat was een succes, frituren terwijl je aan het werk bent. Natuurlijk vroeg die klant even wat er was toen de eerste bevroren hamburgers het warme vet raakten, wat gepaard ging met een luik gesis en gepruttel... Maar dat mocht maar hoor, voor een keertje :).

Gisteravond ben ik bij Martine langsgeweest, wat erg leuk en gezellig was. Ik blijf me er over verbazen dat ze moeder is van een geweldig kereltje van anderhalf. U kunt zich er vast wel iets bij voorstellen, zo hobbel je samen op dansles en op school rond om elkaar vervolgens een paar jaar (voor mijn gevoel veel korter dan in de werkelijkheid het geval is) tegen te komen. Allebei alweer een heel stuk een pad afgelegd. Geleerd van onze fouten, teleurstellingen verwerkt en natuurlijk veel materiaal voor leuke verhalen :).

De tijd wilde gisteravond alleen niet zo heel erg meewerken. Voor we het wisten was het alweer bijna 4 uur, en dus echt de hoogste tijd om mijn bedje op te zoeken. Ik zal dr zodadelijk maar even wakker bellen/smsen, zodat ze dr afspraak om 10 uur niet vergeet :). Ik moest vanochtend overigens ook meerdere malen op mijn wekker kijken voor ik de zeven-dubbelepunt-vijf-en-dertig begreep. Ach ja.. U weet wat ze roepen: S'avonds een vent, .......

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.