<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

0 reacties
Het is maandag. Op mijn net bij de-winkel-waar-alles-achter-het-glas-ligt-al-30-jaar-lang verkregen nieuwe autoradio (hoe kan die nu al 30 jaar achter het glas liggen?) luister ik een mp3tje van de band Queens of the stone age. Mijn raampje staat open en ik heb mijn zonnebril opgezet. Terwijl ik ongeveer dwangmatig meetik op de bovenzijde van mijn dak en de songtekst probeer mee te zingen, dringt langzaam vanaf het platte land een brandlucht mijn neus binnen. Een boerenbedrijf met een enorme pijp bovenop hun schuur zijn iets aan het verbranden. Ik gniffel en denk weer terug aan gisteravond. Ik heb het goed, dat realiseer ik me.

Dat ik toch weer minder heb geslapen als gepland dat doet me ineens ook niet zoveel. Ik heb een goed weekend achter de rug, en daar ben ik dankbaar voor. Dat depressieve gedoe mis ik dan ook echt niet, en ik denk dat dat ook langzaam aan mijn doen en laten te merken is. Eindelijk durf ik ook gewoon weer lekker ff ergens op visite te gaan, en gewoon weer mensen over de vloer te vragen. En nee, de "oude Job" komt niet terug... en welke Job ervoor in de plaats komt dat weet ik nog niet. Ik hoop een Job waar mensen blij mee zijn om om zich heen te hebben!

Vandaag had het hele bedrijf een personeelsdag, dus de helft van de afdeling ging daar naartoe en de helft die overbleef mocht lekker werken. Omdat al dat actieve gedoe voor deze jongeman niets is, heb ik maar verkozen om een frituurpan mee te nemen en te gaan werken :). Van dit fantastische apparaat hebben we vandaag dankbaar gebruik gemaakt. Hoeveel verschillende soorten snacks de revue (lees: hetevetpot) hebben gepasseerd heb ik niet bijgehouden, het was in ieder geval erg leuk om eens een keer te doen. Morgen zullen de overige collegae waarschijnlijk nog wel even van de frituurdampen mogen meegenieten, maar dat zien we dan wel weer :).

Verder wil ik eindelijk van de gelegenheid gebruik maken om mijn logcollega debjuh nog te feliciteren met de door haar behaalde eerste plaats van de collumnistenwedstrijd-dinges, en Serge complimenteren met zijn eerste suc6volle motor-rijles ;)

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.