<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

zow

0 reacties
Hai Peeps,
Zo... ik heb een stoere mannen weekend zeg! Gisteren heb ik o.a. met houtblokken lopen sjouwen (spreek uit sjaaaaaauweeeeh) en vervolgens samen met de buurman een schuur in elkaar gezet. Het schuurtje staat nu al helemaal en vandaag (straks) gaan we de dakbedekking aanbrengen en de afwerking organiseren. Tja, het moet dit weekend wel een beetje af natuurlijk anders ligt die dakbedekking er over 4 weken nog niet op.

Vannacht ben ik naar een schuurfeest geweest wat (gelukkig) een kleine 200 meter van mijn huis vandaan werd gehouden. Echt druk was het niet, maar ik vond t wel gezellig. Nog een paar oude bekenden tegengekomen aldaar en natuurlijk dingen gedaan die je altijd doet op een schuurfeest. U kent dat misschien wel. Leuk was dat er iemand op me afstapte en een heel gesprek tegen me begon: "jij bent job he!, bladiebladiebla, wat leuk bladiebla, en ik dacht al dat jij het was bladiebla". Dus ik natuurlijk al reageren dat het erg leuk was enzo dat ze me herkende, en meteen gevraagd hoe het ging met dr. Maar een paar zinnen uitgewisseld te hebben vroeg ik me toch wel een beetje af wie ze nu eigenlijk was :)

Gelukkig begreep ze het, en lachend vertelde ze me dat ze het zusje van arnout is, bij hun kwam ik met enige regelmaat over de vloer toen ik nog in een ander klein dorpje woonde. Niet vreemd dat ik haar niet herkende... ze was qua uiterlijk wel een beetje veranderd in 6 jaar tijd, kleine meisjes worden groot wordt er wel eens geroepen. Ik heb daarom besloten dat ik mezelf niet op hoef te zadelen met een schuldgevoel omdat ik geen idee had wie ze was. Na een gesprekje, voor zover dat mogelijk is tijdens een schuurfeest, hebben we besloten om elkaar te bellen en dan een keer op een mooie zomerdag een bakkie te gaan doen bij mij thuis. Detail is dat we elkaars telefoonnummer niet hebben, dus dat dat never nooit goed gaat komen. Ach ja... zo gaat dat :)

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.