<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

wat een zaakje

0 reacties
Hai lieve mensen,
Wat een zaakje, wat een zaakje. Inmiddels zijn de bbq's met mijn buren u wel bekend. Het liefst doen we deze op zondag, maar omdat we met zn allen dinsdag pas weer moesten werken hebben we de bbq maar gisteravond gedaan. Iedere bbq is weer anders en deze viel in de categorie whuhahaha. Oftewel een compleet uit de hand gelopen feestje. Er waren veel gezellige mensen bij, lekkere muziek en mooie vrouwen :). Helaas heb ik het niet tot het einde mee kunnen maken, omdat het overmatige drankgebruik en slechte voeding hun tol eisten. Ja ik ben over mijn nek gegaan, bwueh...gatverdegatver.

Er is inmiddels een update over mijn zwembad, we hebben nu een plan de campagne gemaakt voor een heus zwembad in mijn achtertuin, er wordt nog onderhandeld met diverse leveranciers.. maar hij gaat er echt wel komen :). Dan wil een mens toch nooit meer weg hier; mijn telefoonrekening is nog hoger dan mijn huur (om aan te geven hoe goeiekoop ik woon), maar heb wel een zwembad in mijn achtertuin straks. Ik hou u op de hoogte over de ontwikkelingen.

Nog een nieuwtje is dat we ontdekt hebben dat er een 4e vrijgezelle buurman in onze straat woont, die schijnt vlak na mijn vertrek te zijn gekomen. Dat zal ook wel weer een figuur zijn, want ie kwam op het lawaai af nadat zijn eigen feestje was afgelopen, en ging gewoon door natuurlijk. Och och... wat een nacht.

Vandaag op mijn werk heb ik een drukke dag gehad, zoals ik die graag heb... feestdagen zijn altijd mooi, want dan hebben mensen drie dagen om alles stuk te maken in plaats van 2 :-)). Tevens ben ik vandaag onverwacht op pad gestuurd in werktenue voor een opname-tje van Omroep Zeeland TV. Een kabelmodem vervangen. Grappig, want het is precies het werk wat ik in mijn beginperiode bij ZeelandNet heb gedaan. Ik zal het filmpje (overigens hebben ze amper 30 seconden gebruikt, zonde.) wel online zetten zodra hij naar een christelijk formaat is geconverteerd. Dan ziet u zogezegd Job in actie :p.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.