<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

.....

0 reacties
In mijn wasbak is te zien hoeveel dagen geleden ik mijn bakkebaarden bijgewerkt heb. Bovenop mijn stokjes wierrook ligt een laag stof, wat aangeeft dat ik ze nu al geruime tijd niet meer heb aangestoken. Uit de boxen klinkt de muziek van Robbie Williams verzorgd door de DVD live at the ablert, een overblijfsel van. De bank is uitzonderlijk schoon. Eigenlijk is de hele huiskamer erg schoon en opgeruimd. Niet vreemd, ik zit daar bijna nooit meer. In de gang ligt een stapeltje reclamefolders, ik heb ze meerdere malen ingekeken. Veel te dure spullen voor een enorm groot huis wat ik nooit zal kopen.

Op het aanrecht ligt een lege fles wijn, en er staan nog een paar volle. Ze staan klaar om geopend te worden bij onverwachtse gezelligheid. Daarnaast staat een stapel borden. Op die stapel ligt een verzameling lege bakjes met als eerstvolgende bestemming mijn kliko, opgevuld met gebruikte, inmiddels uitgedroogde coffeepads van mijn Senseo. De kamer waar ik het meeste zit, laat tenminste zien dat ik nog leef. Het is wat opgefleurd met kunstof planten. Zowaar staat hier een leeg koffiekopje, en ligt er een lege fles cola light.

Vlak naast mijn monitor ligt doortje zachtjes te spinnen. Ze geniet misschien wel van de muziek van Robbie en vindt het prettig om in mijn buurt te zijn. Dat ze haren achterlaat geeft niet. Ze is me trouw. En dat is een prettig gevoel. Een constante factor. Want ook als alles weer schoon en gebruikt is. Als er ooit weer iemand naast me op mijn bank zit, of als heel de wereld me in de steek laat, zal het haar niet uitmaken. Dat ik verdomme nu al kaal begin te worden, zal haar niet uitmaken. Dat je ooit iets fout hebt gedaan, zal haar niet uitmaken. Geen sprankje arrogantie. Zolang ik maar lief voor haar ben, zal ze dat ook voor mij zijn.

Tja... ik ga mijn huis schoonmaken, de folders opbergen en de spullen in de kliko mikken. Hmm, ik zie nog een vriendschapsbandje om mijn arm. Laat ik dat er meteen bijdoen. Opruimen, schoonmaken en kappen met dat depri gedoe. Come on, u heeft allen gelijk. Het is het niet waard. Ze is het niet waard. Er zijn dagelijks verdomme 70 mensen (+ 1 kat) die meer geinteresseerd zijn in mijn leven dan die ene f**king persoon. Dat zegt mij wel genoeg, toch ?

*wuift naar chantal; daaaaag*

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.