<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

fraai-day

0 reacties
Wat een heerlijke dag vandaag, het was echt fraai... Heerlijk weer om naar je werk te karren, en lekker hard te werken. Het was omdat er een paar collega's een training hadden vanochtend behoorlijk druk op de afdeling, en als ik ergens wel blij mee ben is het als het druk is. Toch altijd een bepaalde vorm van hektiek om iedereen zo snel (en zo goed) mogelijk te helpen. Nu wil ik mijn lieve klanten niet als nummertjes behandelen, maar ik hou er van als er echt een paar mensen in de wacht staan en je amper tijd hebt om koffie te halen.
Helemaal het idee dat mijn contractgesprek uitermate positief was verlopen, het mooi weer was en ook nog eens vrijdag maakte mij vandaag erg vrolijk. Ik dacht er eindelijk zelfs niet meer aan dat ik eigenlijk zeer weinig te doen heb in het weekend, en dat ik waarschijnlijk maandag uiterst depri ben omdat ik niets te doen heb. Dat is allemaal nog zover weg, en wellicht is het helemaal niet zo. Sterker nog: het hoeft niet!

Omdat ik de afgelopen dagen ben bezig geweest met het scannen van foto's, zat ik er op een bepaald moment mee dat ik een kleine 2 jaar geleden een compleet ander leven had en vaak de hort op was. Toen baalde ik er even van en vroeg me af of ik in die periode nu echt gelukkig was... Wat heb ik er aan om iedere week meerdere malen uit te gaan. En waarom in godsnaam wordt er van je verwacht dat je een stoere kerel bent, terwijl ik gewoon soms echt een watje ben? Come on! Ik kom er voor uit dat ik n nerd ben, ik hoef niet te vluchten voor het leven wat ik heb. Werken doe ik graag, en Internet is nu eenmaal voor mij een fantastisch medium. So f**king what? Ik ben blij als ik op zaterdag thuis op mijn bank zit met een goede film op en een wijntje of een glaasje Whiskey.. Ook al is het in mijn eentje, en ook al gaat half nederland stoer staan doen.

Het enige wat ik wil is gezelligheid en mensen om me heen die om me geven omdat ik Job ben en die ik kan vertrouwen... En daarmee wil ik heus wel van alles ondernemen, want dan slaaaat het tenminste ergens op. En als ik uitga naar een discotheek, dan is dat niet zoals 2 jaar geleden omdat ik dat nu eenmaal doe... Dan is het omdat ik graag de hele nacht dans, graag mooie mensen zie en geniet van de muziek. Niemand die het uitmaakt hoe je danst of dat je dom haar hebt of niet een groepje om u heen hebt. Release yourself, u kent dat wel...

Overigens kwam ik mijn naam (ik heet Job D, aangenaam!)opeens tegen op 20six.nl, ik sta daar waarempel tussen een top 10 *bloos*.... Aandacht om mijn persoontje, mijn beslommeringen ? Ik bedoel; wow. Deze website is zeer egocentrisch, absoluut niet vernieuwend en misschien soms zelfs deprimerend. Dagen lang hakkel ik in slecht nederlands door over hetzelfde onderwerp. Ik doe geen populistische uitspraken (ik roep wel vaak k*t en f**k, maar dat is toch anders). Ik laat u geen interessante dingen zien en ga niet ergens slijmen om meer hits te krijgen. En toch komt u hier terecht en in sommige gevallen later nog eens een keertje terug, en ben ik het vernoemen waard in een top 10... wowie. dank.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.